Που συναντήσαμε την Υβόννη Μπόσνιακ;

Η Υβόννη Μπόσνιακ με το Γιώργο Κωνσταντέλλη της Head X.

Την Υβόννη Μπόσνιακ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε μια φιλική συνάντηση με τον Γιώργο Κωνσταντέλλη της εταιρίας Head X.

Η Υβόννη Μπόσνιακ χρησιμοποιεί το Head X για να αντιμετωπίσει τον πονοκέφαλο και πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό spot του ευεργετικού αυτού αναλγητικού, ενώ εμπιστεύεται το Head X για ανακούφιση από τον πονοκέφαλο.

Το Head X είναι ένα πρωτοποριακό και αποτελεσματικό προϊόν για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου. Η καινοτομία του έγκειται στη μορφή και στην δραστική του ουσία, καθώς είναι ένα stick με μενθόλη, ειδικά σχεδιασμένο για άμεση εφαρμογή στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ωφελεί ιδιαίτερα όσους παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Παράλληλα,χάρη στο μικρό μέγεθος του τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα και όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το makeup. Αποτελει την καταλληλότερη επιλογή για να μην είναι πια, ο πονοκέφαλος, εμπόδιο στην καθημερινότητα σας.

Το Head X είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, στα καταστήματα HONDOS CENTER καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.