Ο Bret Nybo κυκλοφορεί το νέο EP “Horsin’ Around”

Το νέο EP του Bret “Horsin’ Around” κυκλοφορεί τώρα και περιλαμβάνει πέντε νέα κομμάτια όλα σε φόρμες μπαλάντας και τρία νέα βίντεο. Περιλαμβάνει επίσης καλεσμένο καλλιτέχνη, “MIK’s Reaction”. Ο Μπρετ το θεωρεί το καλύτερο έργο του.

«Ήθελα να πω μια ιστορία με κάθε κομμάτι», αναφέρει ο Bret. “Πρόκειται να είναι ένα διασκεδαστικό, αισιόδοξο άλμπουμ με μια ποικιλία από ιστορίες και ήχους.”

Το τρίτο κομμάτι του άλμπουμ, “Midlife Crisis” περιλαμβάνει καλεσμένο καλλιτέχνη, “MIK’s Reaction”. Αποδεικνύεται ότι και ο Bret και ο Mik έχουν την ίδια ηλικία. Ο Bret ζει στις ΗΠΑ και ο Mik είναι από την Αυστραλία. Δεν είναι μυστικό ότι ο Bret απολαμβάνει τη συνεργασία, καθώς το “Horsin’ Around” δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτήν την υπόθεση.

«Το ομώνυμο κομμάτι «Horsin» Around είναι πάνω από επτά λεπτά», είπε ο Bret. «Αυτό συμβαίνει επειδή τυχαίνει να επιμελώ τρεις λίστες αναπαραγωγής στο Spotify. Μία από αυτές τις λίστες, το «Lucky 7 Minutes Plus» περιλαμβάνει τον κανόνα ότι τα τραγούδια πρέπει να είναι επτά λεπτά ή περισσότερα για να είναι μέρος του. Ως αποτέλεσμα, έχω στόχο κάθε έργο μου να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα κομμάτι 7 λεπτών, ώστε να μπορώ να το συμπεριλάβω σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής.»

Ο Bret θα κυκλοφορήσει επίσης τρία μουσικά βίντεο με αυτήν την κυκλοφορία, τα “Bounce”, “Johnny’s Comin’ Home” και “Midlife Crisis”. Ο Bret είναι βέβαιος ότι το “Horsin’ Around” θα είναι μεγάλη επιτυχία μεταξύ των θαυμαστών του. «Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά μου ακόμα», σχολίασε. Ο Bret έχει επί του παρόντος και άλλα έργα στα σκαριά αυτή τη στιγμή. Περισσότερα ακολουθούν.

“Horsin’ Around”: https://open.spotify.com/intl-pt/album/3194b9ctqbB8HsE1zYBD1A

Ο Bret Nybo είναι ένας καλλιτέχνης που μπαίνει επίσημα στη μουσική σκηνή το 2021. Ο Bret πάντα του άρεσε να γράφει και να παράγει μουσική. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι η απόλαυση του ραδιοφώνου της παλιάς εποχής. Ως αποτέλεσμα, ο Bret ξεπερνά το μουσικό του ταξίδι δημιουργώντας όχι απλώς ένα άλμπουμ αλλά και μια περιπετειώδη ιστορία για τη ζωή.

Ο Bret Nybo είναι μουσικός συγγραφέας / παραγωγός με πάθος τόσο για την πειραματική όσο και για την κλασική ροκ. Όπως πολλοί στην ηλικία του, ο Bret μεγάλωσε με αγάπη για τη μουσική που παράγεται στις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90.