Ο Aνδρόνικος για μία εμφάνιση στο θέατρο Αττικού Άλσους

Πρώτο Φεστιβάλ Περιφέρειας Αττικής

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 

Tην Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρόνικος, ένας από τους πιο ξεχωριστούς νέους ερμηνευτές με τις πολύ σημαντικές συνεργασίες, συμμετέχει στο πρώτο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο Αττικό Άλσος, στο θέατρο “Κατίνα Παξινού”. 
Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του που συνθέτουν την προσωπική του αγαπημένη playlist αλλά και τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους άλλα που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. 

Μια γιορτινή συναυλία που σηματοδοτεί το νέο κύκλο εμφανίσεων του Ανδρόνικου τη φετινή σεζόν.

Έναρξη: 21:00
Είσοδος δωρεάν. Κρατήσεις θέσεων: https://www.ticketservices.gr/event/perifereia-attikis-festival-mousikis-2022/?eventid=8023&showid=51058

Ο Aνδρόνικος έχει εμφανιστεί στη σκηνή  μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Προσεχώς» (2011).

Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album του, που περιλαμβάνει τραγούδια του Στέφανου Κορκολή, του Αντώνη Μιτζέλου και της Ευσταθίας σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη και Κυριάκου Ντούμου.

Το Νοέμβριο του 2019 συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο, στο τραγούδι “Η ζωή είναι τραμπάλα”. 

Το 2020 κυκλοφόρησε τα single “Θα’ θελα πολύ” (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και “Με χίλια πάει η καρδιά” (Πέννυ Μπαλτατζή) 

Το 2021 κυκλοφόρησε τα single “Ποιο παραμύθι να σου πω» (Πέννυ Μπαλτατζή / Σταύρος Σταύρου) και “Τάχα αληθινό” (Νίκος Μερτζάνος / Βίκυ Γεροθόδωρου). 

Πέρα από τη μουσική έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.