Ο Δημήτρης Τομαζίνος είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει με την εκπαίδευση του σκύλου σας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, ο Δημήτρης Τομαζίνος ασχολείται με την εκπαίδευση και συμπεριφορά των σκύλων και είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε μαζί, το σκύλο σας, με αποδεκτές θετικές μεθόδους.

Η διαδικασία της εκπαίδευσης είναι όχι μόνο ευχάριστη αλλά και πλήρως ενημερωτική σε όλα τα θέματα που αφορούν το κατοικίδιο μας. Στο τέλος της εκπαιδευτικής εμπειρίας η καθημερινότητα μας με το κατοικίδιο αλλάζει χρώμα και η σχέση μας μαζί του ανεβαίνει επίπεδο!

Το έτος 2005 ήταν καθοριστικό για την εξελικτική του πορεία στο χώρο, καθώς με την καθοριστική συμβολή και κατεύθυνση του Συμπεριφοριστή Εκπαιδευτή Ζώων Συντροφιάς Βαγγέλη Διαμαντάκο MSc, εκπαίδευσαν τον Σίμπα, ένα βελγικό ποιμενικό σκύλο. Έκτοτε η λήψη γνώσεων έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής για τον Δημήτρη, παρακολουθώντας σεμινάρια, μελετώντας τη βιβλιογραφία διακεκριμένων εκπαιδευτών και κτηνιάτρων.

Τα τελευταία χρόνια μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων έχει βοηθήσει αρκετούς σκύλους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους!

Η γνώση είναι αυτή που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα για μια σωστή και ποιοτική εκπαίδευση!