Ο Γιώργος Μαργαρίτης, μας προσκαλεί για τις γιορτές στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και Σάββατο 1 Ιανουαρίου

Καλεσμένες του Γιώργου Μαργαρίτη η Ζωή Παπαδοπούλου (25/12) και η Πέννυ Μπαλτατζή (1/1)

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, «της παρέας και του καλού τραγουδιού» μας προσκαλεί να περάσουμε μαζί του και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων (24,25/12) και Πρωτοχρονιάς (31/12, 1/1) στη μουσική σκηνή Σφίγγα, ο Γιώργος Μαργαρίτης μας υπόσχεται βραδιές αυθεντικής διασκέδασης με αγαπημένα κλασικά, λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Καλεσμένες του Γιώργου Μαργαρίτη θα είναι η Ζωή Παπαδοπούλου για την βραδιά ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12) και η Πέννυ Μπαλτατζή για τη βραδιά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (1/1). Δύο υπέροχες τραγουδίστριες, που έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαργαρίτη και αγαπούν και τιμούν το καλό, ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Μαζί του επί σκηνής η ταλαντούχα Χριστιάνα Γαλιάτσου, με αξιοπρόσεκτη πορεία και εκλεκτικές συνεργασίες. Και βέβαια μια ορχήστρα αξιόμαχων δεξιοτεχνών μουσικών με προμετωπίδα τον περίφημο μαέστρο Γιώργο Παγιάτη.

Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Τσουπάκης (τύμπανα), Κώστας Πέτας (κοντραμπάσο), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες), Δημήτρης Σαββαΐδης (μπουζούκι) και Γιώργος Παγιάτης (μουσική επιμέλεια, πιάνο).

«Αυτές οι βραδιές είναι αφιερωμένες σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μου, που με αγκάλιασαν και με αγκαλιάζουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ο Μαργαρίτης». ΓΜ

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Ώρα έναρξης: 22.30

Ώρα έναρξης για την παραμονής της Πρωτοχρονιάς (23.00)

Είσοδος: 10 ευρώ στο μπαρ

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.