Ο Αργύρης Αγγέλου ξέρει να αυτοσαρκάζεται #25 Art Podcast

Ο Αργύρης Αγγέλου είναι φωτεινός, ευγενής, ξέρει να αυτοσαρκάζεται και απαντά με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #25 Art Podcast

Ο Αργύρης Αγγέλου θυμάται στιγμές μιας πορείας που ξεκινά μέσα από μια δεμένη πολυμελή οικογένεια στη Χαλκίδα και συνεχίζει στην Αθήνα του θεάτρου, των προσπαθειών, κάποιων απογοητεύσεων και μεγάλων επιτυχιών! Από μικρός δεν έχανε οντισιόν, έστελνε παντού βιογραφικά, σπούδασε τη δραματική τέχνη, συμμετείχε σε πάρα πολλά μιούζικαλ, δεν έχει εγκαταλείψει το θέατρο ποτέ και γνώρισε τη μεγάλη επιτυχία – και αναγνωρισιμότητα – μέσα από την τηλεόραση.

H γνωριμία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η επιτυχία που ήρθε τη στιγμή που…φλέρταρε με την ανεργία (γνωστές ανασφάλειες των ηθοποιών, κάθε νέα σεζόν) και μια τηλεοπτική παρέα που έγραψε ιστορία. Οι Σαββατογεννημένες, το Παρά Πέντε και μετά τι; Έχει ενδιαφέρον η απάντησή του!

Οι επόμενες κινήσεις στην τηλεόραση, τα νέα του θεατρικά σχέδια (η «Θηλιά» του Χάμιλτον στο καλοκαιρινό Αθηνά) και η παραδοχή πως ακόμη και μετά από 21 χρόνια στον χώρο δε χάνει τον ενθουσιασμό του!

Σε αυτό το #25 Art Podcast ο Αργύρης Αγγέλου λέει κι άλλα, πολύ δικά του… στη λίστα με τα αγαπημένα του «δένει» τη μαγειρική με τις συναυλίες της Celine Dion και τις βόλτες στην Αθήνα με τις συζητήσεις που κάνει με το γάτο του!

Άκου την Τέχνη… άκου έναν φωτεινό εκπρόσωπό της στο Art Podcast #25 – άκουσέ το εδώ : https://open.spotify.com/episode/6MaiqfuI5fLvQbBpov6NIV?si=YUrhGW1STU29yfQASDe5Jw&dl_branch=1  (direct Spotify link του επεισοδίου:)

https://artpodcast.gr/25-argiris-aggelou/  (podcast page)

https://artpodcast.gr/blog-argiris-aggelou/ (dedicated blog post),