Οι Kaldera στο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2020 στη Θεσσαλονίκη

Οι Kaldera είναι ένα τετραμελές μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που παίζει ελληνόφωνο rock με επιρροές από τη μουσική της δεκαετίας του ’70, το funk, το grunge και τα blues, ενώ τα μέλη του υπηρετούν το ελληνικό ροκ από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Tον Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε από την Ogdoo Music Group το άλμπουμ τους “Το Πλήρωμα του Χρόνου” σε παραγωγή του Κώστα Βρεττού, με τη φιλική συμμετοχή του Ηλία Ζάικου και τη συμμετοχή πολλών αξιόλογων μουσικών της πόλης.

Την Κυριακή 26/07 θα εμφανιστούν στο Θέατρο Κήπου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Καλοκαριού 2020 που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Θα παρουσιάσουν τόσο τη δική τους δουλειά, όσο και εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής και ξένης rock σκηνής.

Μαζί τους οι βιρτουόζοι κιθαρίστες Ηλίας Ζάικος και Κώστας Βρεττός, δυναμικό τρίο πνευστών και ντουέτο γυναικείων φωνητικών.

Συμμετέχοντες

Η βασική σύνθεση των Kaldera αποτελείται από τους:

Γιάννης Γεωργιάδης – Φωνή

Βασίλης Ασλαματζίδης – Κιθάρα

Μάρκος Ασλαματζίδης – Μπάσο

Βασίλης Καρακότσιος – Τύμπανα

Στο φεστιβάλ θα πλαισιωθούν από τους παρακάτω εξαιρετικούς μουσικούς της πόλης:

Κώστας Βρεττός – Κιθάρα

Όλγα Κατσενίδου – Φωνή

Έλενα Κατσενίδου – Φωνή

Μιχάλης Καρανίκος – Τρομπόνι

Νικόλας Πλάτων – Τρομπέτα

Σοφία Μωυσιάδου – Σαξόφωνο

Πληροφορίες

Προσέλευση: 20:30

Έναρξη: 21:15

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Θα διατεθούν δωρεάν, κατά την είσοδο, 30 θέσεις ανέργων με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Για τις θέσεις αυτές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες 231 331 8204 / 8211.

Προπώληση εισιτηρίων στα εκδοτήρια της Αριστοτέλους

Δευτέρα ως Παρασκευή 11.00 – 19.00

Τηλ. 231 0 272022