«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»

Τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, από τα πιο λαμπρά μυαλά της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας στο χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης και καθηγητή στο Μ.Ι.Τ., τίμησε ο Σύλλογος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που ξεκίνησε το 2014.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα βίντεο για τη ζωή και την πορεία του Κ. Δασκαλάκη στον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Στη συνέχεια ο Δασκαλάκης απάντησε στις πολλές ερωτήσεις που είχαν στείλει 1.200 μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα. Συντονιστής και παρουσιαστής ήταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας.

Στην κατάμεστη Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» κυριάρχησε με την παρουσία της η νέα γενιά και οι νέοι επιστήμονες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, η Πρόεδρος Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών κυρία Δήμητρα Κ. Φιλίππου. Παραβρέθηκαν επίσης διακεκριμένοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ.

Φρυνίχου 9 – 105 58 ΑΘΗΝΑ-Τηλ: 210- 3312781-5 –e-mail: [email protected] Ιστοσελίδα: http://www.eccd.gr Facebook:https://www.facebook.com/friendsECCD/