Οι κύριοι Γ. Στεργίου, Γ. Μπρατάκος και Ν. Παγώνης συναντήθηκαν με την νεοσυσταθείσα Ε.Κ.Ο Αερολιμένων Ελλάδος

Ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου, ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπρατάκος και ο γραμματέας Ε.Κ.Ο της ΝΔ Νίκος Παγώνης

 
Γεώργιος Στεργίου
Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής
https://nd.gr/stergioy-georgios

Συνάντηση με την νεοσυσταθείσα Ε.Κ.Ο Αερολιμένων Ελλάδος είχαν ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου και τον γραμματέα Ε.Κ.Ο της ΝΔ Νίκο Παγώνη χθες, 25 Αυγούστου.

 
Γιάννης Μπρατάκος
 Γενικός Διευθυντής Νέας Δημοκρατίας
 https://nd.gr/mpratakos-giannis

Την Ε.Κ.Ο. Αερολιμένων Ελλάδος, εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Κοσμάς Πεντάκαλος, ο γραμματέας, Αριστείδης Πατρικάκος και το μέλος, Δημήτρης Πολίτης, οι οποίοι είναι όλοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια της χώρας.

Νικόλαος Παγώνης
Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) https://nd.gr/pagonis-nikolaos

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Ε.Κ.Ο. Αερολιμένων Ελλάδος, ενημέρωσε για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια της χώρας αλλά και για το πόσο έχει επηρεαστεί η εργασιακή τους πραγματικότητα από την πανδημία.

Ο κ. Μπρατάκος, ο κ. Στεργίου και ο κ. Παγώνης ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στην τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων στις πύλες εισόδου της χώρας που επέτρεψε στην Ελλάδα να δεχτεί φέτος, εν μέσω πανδημίας, έναν ικανό αριθμό τουριστών.

Τέλος,  τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο. Αερολιμένων Ελλάδος δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν ενεργά να αφουγκράζονται τον παλμό της επαγγελματικής τους ομάδας και να μεταφέρουν τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Πηγή: https://indicator.gr