Νέο κατάστημα στη Ρίγα της Λετονίας για την ελληνική εταιρεία mat. fashion

Το εμπορικό κέντρο ELKOR PLAZA φιλοξενεί το πρώτο αποκλειστικό σημείο της mat. fashion στη Βαλτική

Ένα νέο κατάστημα στη Ρίγα της Λετονίας έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των mat. stores. Το πρώτο αποκλειστικό σημείο της mat. fashion στη Βαλτική, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ELKOR PLAZA, το οποίο έχει έκταση πάνω από 25.000 τ.μ. και φιλοξενεί μία εντυπωσιακή ποικιλία από τα μεγαλύτερα brands της διεθνούς μόδας.

Στο νέο κατάστημα της mat. fashion στο εμπορικό κέντρο ELKOR PLAZA, οι fashionistas της Λετονίας αλλά και όσες επισκέπτονται τη Ρίγα ως τουριστικό προορισμό, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα mat. συλλογή F/W 2021. Επιπλέον, θα μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την τελευταία λέξη της plus size μόδας, να δοκιμάσουν μοντέρνα σύνολα σε μοναδικές υφές που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες, αλλά και να αναδείξουν το πραγματικό τους εαυτό μέσα από τα outfits που τις εκφράζουν.

Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με εμπειρία 30 ετών στη μόδα και στη λιανική, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα. Τόσο οι συλλογές καθεαυτές, όσο και τα μοναδικά σημεία πώλησης ανά τον κόσμο, έχουν αναδείξει τη MAT Fashion σε έναν σταθερό και αξιόπιστο παράγοντα μόδας, εντός και εκτός συνόρων. Το νέο κατάστημα στη Λετονία επιβεβαιώνει τη δέσμευση της mat. Fashion να διευρύνει διαρκώς το δίκτυο των καταστημάτων της, παγκοσμίως.

Συνολικά, ο όμιλος της mat. fashion έχει δυναμική παρουσία σε εκατοντάδες σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Παράλληλα με τη επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, η mat.fashion στοχεύει στη διαρκή βελτίωση της ψηφιακής εμπειρίας και εξυπηρέτησης πελατών, τόσο με το ηλεκτρονικό κατάστημα shop.matfashion.com όσο και με το πρωτοποριακό b2b ψηφιακό κατάστημα χονδρικής πώλησης στο εξωτερικό.