Μια βραδιά αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με τον Γιώργο Θεοφάνους

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,
Γιώργος Θεοφάνους

Μια ξεχωριστή βραδιά αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την υπογραφή του κορυφαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στο  «Red Room» του Cash Restaurant Bar.

Γιώργος Θεοφάνους

Ο διάσημος μουσικός, πλαισιωμένος από μια οχταμελή ορχήστρα και νέους καλλιτέχνες, και συγκεκριμένα τους: Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά, ένωσε τις δυνάμεις του με το Σωματείο και οργάνωσαν μια μοναδική μουσική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά, με αποκριάτικη διάθεση.

Τζωρτζίνα Έλληνα, Χριστίνα Τσατσάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέτα,
Μελίνα Δασκαλάκη

Η Πρόεδρος του Σωματείου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε από καρδιάς τον συνθέτη για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία και τη στήριξή του στους σκοπούς του Σωματείου, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοφάνους συγκινημένος δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, διοργανώνοντας δράσεις και συναυλίες, ενώ μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα συνθέσει ένα τραγούδι για την «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τους Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή
και Αφροδίτη Χατζημηνά

Το παρών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, καθώς φίλοι και υποστηρικτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που, με ευαισθησία και αγάπη, στάθηκαν στο πλευρό του Σωματείου, που στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους για περισσότερα από 32 χρόνια.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,
Γιώργος Θεοφάνους

Στην οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης συμμετείχαν οι κυρίες: Αλίνα Μινέτα και Τζωρτζίνα Έλληνα.

Θερμές ευχαριστίες στον κύριο Αλέξανδρο Δημητρίου και την εταιρεία Alexandros Handmade Chocolate για την προσφορά των χειροποίητων σοκολατών για όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.

STUDIO PANOULIS https://www.panoulis.gr/index.php