Μαριαλένα Βούλγαρη: “Η μεγάλη μου αγάπη είναι η υποκριτική. Αλλά πολλές φορές και ως μοντέλο νιώθω ότι υποδύομαι ένα ρόλο…”

“Συνεργάζομαι εδώ και μερικούς μήνες με το happy people αλλά ειλικρινά αισθάνομαι λες και τους ξέρω χρόνια… Η Βενετία η ιδιοκτήτρια του HappyPeople αλλά και ο Βαγγέλης με συμβουλεύουν και πιστεύουν σ’ εμένα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για ένα booker.”

Σπουδάζετε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Αν έπρεπε να επιλέξετε στην επαγγελματική σας πορεία ηθοποιός ή μοντέλο τι θα διαλέγατε; Ναι, έχω σπουδάσει θεατρολόγος και έχω τελειώσω και τη δραματική σχολή “το θέατρο αλλαγών” του κ. Αθερίδη. Σίγουρα μεγάλη μου αγάπη είναι η υποκριτική. Αλλά πολλές φορές και ως μοντέλο νιώθω ότι υποδύομαι ένα ρόλο… έχω ενα διαφορετικό στυλ κάθε φορά και αυτό με κάνει να κάνω με την ίδια ευχαρίστηση και τα δύο !

Είναι Μοντέλα οι Influencers; Οι influencers μπορεί να είναι και μοντέλα αλλά δεν είναι όλες… Κυρίως είναι καθημερινές δραστήριες γυναίκες που προβάλουν τον τρόπο ζωής τους και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Αυτό τις κάνει και αγαπητές στο κοινό ότι είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας στη καλύτερη εκδοχή της.

Ποια λέξη σας χαρακτηρίζει ως γυναίκα – μοντέλο; Ο ενθουσιασμός! Όταν κάτι με ενθουσιάζει με γεμίζει απίστευτη ενέργεια και νιώθω ότι μπορώ να το καταφέρω ό,τι και αν είναι αυτό.

Θυσιάζετε τα “όχι” σας στο βωμό της καριέρας; Σε πολύ μικρό βαθμό… θα έκανα παραχωρήσεις σίγουρα για μια πολύ καλή δουλειά αλλα ως ένα σημείο που να νιώθω κι εγώ άνετα και ευχάριστα για να τη βγάλω εις πέρας.

Modelling και Βία. Έχετε αντιμετωπίσει στην καρριέρα σας τέτοια φαινόμενα; Βία έως τώρα οχι ευτυχώς! Ίσως κάποιες φορές πάνω στην ένταση και τον πανικό της δουλειάς μια επίδειξης μόδας για παράδειγμα να σου μιλήσουν απότομα αλλά ως επαγγελματίας δεν πρέπει να δίνεις σημασία σε αυτά και να προχωράς παρακάτω για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καριέρα, Επιτυχία, Χρήματα. Τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές για εσάς;
Καριέρα ειναι το σύνολο όλης της δουλειάς που εχω κάνει και θα κάνω στη ζωή μου και με κάνει παραγωγική και χαρούμενη! Επιτυχία είναι μια λέξη που με αγχώνει. Προτιμώ να “έρχεται” από τα έργα μου και να την προσπερνώ σαν να μην ήρθε ποτέ ώστε να εξελίσσομαι. Χρήμα… δεν θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει, ειμαι γενναιόδωρος άνθρωπος και θελω να προσφέρω στους άλλους οπότε σίγουρα το χρειάζομαι για να νιώθω ασφαλής και να μπορω να προσφέρω. Προσωπικά όμως ειλικρινά δεν είμαι καθόλου σπάταλη για τον εαυτό μου.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα τηλεοπτικά talent show modelling; Τα talent show έχουν πάντα κάποια συστατικά για να πετύχουν και μέσα σε αυτά ειναι οι διαπληκτισμοί και οι κραυγαλέες προσωπικότητες που δεν μου αρέσουν. Σίγουρα σου δίνουν μεγάλη προβολή αλλά εγώ δεν θα επέλεγα να προβληθω με αυτό το τρόπο για τη δουλειά μου.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας σχεδιαστές μόδας, ποιο μοντέλο σας εμπνέει και γιατί; Αγαπημένος σχεδιαστής μόδας είναι ο Christian Dior. Μ’ αρέσει το γυναικείο στυλ στα φορέματά του με πολύ στενή μέση και πληθωρικές φούστες και το ύφος drama Queen στις επιδείξεις του είναι τόσο θεατρικό.
Αγαπημένο μοντέλο μέσα σε πολλά η Doutzen Kroes για το πανέμορφο πρόσωπό της! Και το αριστοκρατικό στυλ της.

Η ομορφιά είναι “διαβατήριο” για την προσωπική σας επιτυχία; Σίγουρα η ομορφιά σου ανοίγει πολλές πόρτες ακόμη και στην προσωπική σου ζωή γιατί είναι η πρώτη εικόνα που έχει ο αλλος για εσένα. Μετά όμως για να κρατήσεις το ενδιαφέρον κάποιου πρέπει να υπάρχει και άλλο περιεχόμενο όπως ευγένια, καλοσύνη και άλλα πολλά…

Ως μοντέλο είστε ευαισθητοποιημένη; Συμμετέχετε αφιλοκερδώς σε events με φιλανθρωπικούς σκοπούς; Ως μοντέλο είμαι ευαισθητοποιημένη με τις νέες κοπέλες που επιθυμούν να μπουν στο χώρο. Πάντα θελω να τις βοηθήσω και να τις συμβουλέψω. Από εκεί και πέρα στην προσωπική μου ζωή όπως έχω πει και σε άλλη συνέντευξή μου ειμαι ευαισθητοποιημένη με τα άτομα με ειδικές ανάγκες (αμεα). Η αδερφη μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και αυτό πάντα μ’ έκανε να σέβομαι και να νοιάζομαι όλα αυτά τα παιδιά. Μακαρι να μπορούσα να κάνω κάτι πιο δραστικό εάν είχα τη δύναμη.

Με ποιο πρακτορείο συνεργάζεστε; Υπάρχει κάποιος booker με τον οποίο να μπορείτε να μιλήσετε μαζί του και να πάρετε χρήσιμες συμβουλές; Συνεργάζομαι εδώ και μερικούς μήνες με το happy people αλλά ειλικρινά είναι λες και τους ξέρω χρόνια. Νιώθω πολύ άνετα με τα μέλη της ομάδας μου και με υποστηρίζουν πάρα πολύ και τους ευχαριστώ! Η Βενετία η ιδιοκτήτρια του HappyPeople αλλά και ο Βαγγέλης με συμβουλεύουν και πιστεύουν σ’ εμένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για ένα booker.