Μαριάννα Βαρδινογιάννη: “Ανεκτίμητη η προσφορά του Κυριάκου Μαριδάκη”

“Ύψιστη τιμή όταν η πολιτεία τιμά και αναγνωρίζει τις υπηρεσίες σου και την προσφορά σου” Κυριάκος Μαριδάκης Μέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020 (φωτ. Παλάτι Kensington – Ηνωμένο Βασίλειο)”

Η  τιμητική  αυτή αναγνώριση για τον κ. Κυριάκο Μαριδάκη ιθύνον νους της οργανωτικής επιτροπής, από την Πρόεδρο της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας και Πρέσβυρα καλής θελήσεως της UNESCO  κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μόνο τυχαία δεν είναι αφού εδω και 15 χρόνια ανιδιοτελών δράσεων και μοναχικών αγώνων, σε πείσμα όλων, κατόρθωσε με τις διεθνείς εθνοφελείς δράσεις του, χωρίς κυβερνητικό αξίωμα μέχρι στιγμής και τίτλους να τον τιμούν διεθνείς προσωπικότητες και να τον υποδέχονται ξένοι ηγέτες και βασιλείς.

Ένας πραγματικά παγκόσμιος πρέσβης Ειρήνης και Πολιτισμού κατορθώνοντας το ακατόρθωτο, διεθνοποιώντας σε 53 κράτη ένα πολεμικό γεγονός για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά σε σύμβολο ειρήνης, ενώνοντας ΜΑΖΙ όλους τους λαούς και ξένους πολιτισμούς, προωθώντας τη δική του Παγκόσμια Πολιτιστική διπλωματία και προβάλλοντας το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και του πνεύματος.

Ανθρωπιστής, πιστός, ειρηνιστής, φιλάνθρωπος, αλτρουιστής, γεμάτος αγάπη και συναισθήματα για όλους τους ανθρώπους. 

Κατόρθωσε μια Παγκόσμια Προσωπικότητα οπως είναι η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Κυβέρνηση να συνεργάζονται, να τον τιμούν και να πιστεύουν στο όραμά του.

Κατόρθωσε  να μας συγκινήσει όλους και να αγαπήσουμε ξανά τον πολιτισμό, την Ιστορία, τον άνθρωπο και την Ελλάδα.

Ολα αυτά με την ιδιαίτερη ταπεινότητα που τον διακρίνει, πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος, μετριόφρων, χωρίς υπερηφάνεια, χωρίς δήθεν ως ενας νεότερος «Θεμιστοκλής» που αγωνίζεται για μια Ελλάδα αντάξια της πολιτιστικής της κληρονομίας, για έναν κόσμο με Ειρήνη και αλληλεγγύη γιατί όπως ισχυρίζεται η «ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»

Αυτός είναι ο Κυριάκος Μαριδάκης!