Μαρία Ζούκα: Κυκλοφορεί το teaser του νέου της τραγουδιού και μας συστήνεται καλλιτεχνικά!

Φωτεινό και ταλαντούχο πλάσμα με εντυπωσιακά καλή φωνή και αγάπη για τη μουσική!

Η Μαρία Ζούκα, που εδώ και 4 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Rising Star. 

Με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μοίρα» που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα μας συστήνεται καλλιτεχνικά. https://youtu.be/RxZeMrT3aS0

Διαβάστε παρακάτω όσα μας είπε…

Είσαι μία ανερχόμενη αλλά πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια. Πώς θα μας σύστηνες τον εαυτό σου;

Ανήκω στο δυναμικό της Royal Music Effect και ρεπερτοριακά κινούμαι σε ένα ευρύ φάσμα! Δουλεύω ως τραγουδίστρια εδώ και 4 χρόνια, σε Αθήνα και επαρχία!

Έκανες την μουσική έκπληξη συμμετέχοντας στο Rising Star. Πώς ήταν η εμπειρία αυτή;

Η εμπειρία μου ήταν ενδιαφέρουσα και “μπήκα στα βαθιά” μπορώ να πω, μιας και δεν είχα ξανανέβει σε σκηνή πριν από αυτό, δεν είχα παίξει καν με ορχήστρα. Γνώρισα ταλαντούχα παιδιά και αξιόλογους καλλιτέχνες!

Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Η μουσική που ακούω και με έχει επηρεάσει είναι η ελληνική μουσική κατά βάση, από λαϊκό-ρεμπέτικα που άκουγαν οι γονείς μου στο σπίτι μέχρι την πιο εμπορική-σύγχρονη λαϊκή μουσική! Φυσικά ακούω και ποπ και έντεχνα και ροκ.

Μίλησε μας για την μέχρι τώρα πορεία σου στον χώρο.

Ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά πριν 4 χρόνια, μετά τη συμμετοχή μου στο Rising Star. Έχω δουλέψει σε κάποια μαγαζιά στην επαρχία, όπως Λάρισα και Πάτρα, αλλά και στην Αθήνα. Έχω ταξιδέψει και στο εξωτερικό με τη δουλειά μου, σε Αυστραλία και Ισραήλ… Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως τον Κώστα Καραφώτη, το Γιώργο Παπαδόπουλο, το Μύρωνα Στρατή, τους Alcatrash, το Νίκο Ζωϊδάκη και άλλους!

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια σου;

‌Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι σε συνεργασία με το NIVO, σε μουσική του Bauer Merza και στίχους των Mostra Lyrics. Την σκηνοθεσία του video clip επιμελήθηκε ο Amir Ben Amor και την παραγωγή και ενορχήστρωση του κομματιού επιμελήθηκαν οι Bauer Merza και Μιχάλης Παπαθανασίου. Είναι ένα έθνικ κομμάτι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα! Όσον αφορά τις Live εμφανίσεις μου, είμαι τυχερή γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε έχω τη χαρά να βρίσκομαι κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα από τα ομορφότερα μαγαζιά της Ελλάδας, στο Χάραμα Πάτρας!

Πως φαντάζεσαι την Μαρία σε 5 χρόνια;

Γενικά στόχος μου είναι σε κάθε μου εμφάνιση να γίνομαι όλο και καλύτερη… Μέσα στα επόμενα χρόνια λοιπόν θα ήθελα να βγάλω ωραία τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος…