Μέντορες

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Russell Brand

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσωπική ανάπτυξη

ISBN: 978-618-5265-71-7 ΣΕΛΙΔΕΣ: 176 ΣΧΗΜΑ: 14 × 20,5 cm ΤΙΜΗ: 15,90 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πώς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, αλλά μερικές φορές είναι εξίσου σημαντικό να ξέρεις πότε να ζητήσεις και πότε να προσφέρεις βοήθεια.

Kάθε βιβλίο αυτοβοήθειας μιλάει για το πώς εμείς οι ίδιοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό είναι ένα διαφορετικό βιβλίο αυτοβοήθειας: Μήπως, τελικά, η ευτυχία βρίσκεται στο να βοηθάμε τους άλλους και να είμαστε ανοιχτοί στο να δεχτούμε τη βοήθειά τους; Στους Μέντορες ο γνωστός ηθοποιός, συγγραφέας και YouTuber Russell Brand περιγράφει τα οφέλη της αναζήτησης και της προσφοράς βοήθειας, και μοιράζεται μαζί μας όσα έμαθε από την καθοδήγηση των δικών του, καθημερινών ηρώων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καθένας μας, όπως και όλος ο πλανήτης, είναι ένα έργο σε εξέλιξη, και μόνο μέσα από μια αλυσίδα αμοιβαίας καθοδήγησης μπορούμε να βελτιωθούμε ατομικά και παγκόσμια ως ένα. Οι Μέντορες θα σας ενθαρρύνουν να βρείτε τους δικούς σας δασκάλους στα πιο απροσδόκητα μέρη και θα σας διδάξουν πώς να αξιοποιήσετε όσους είναι ήδη τμήμα της καθημερινότητάς σας. Επιπλέον, περιγράφουν τον αντίκτυπο που είχε στον συγγραφέα μια σειρά σημαντικών ανθρώπων, που τον βοήθησαν να χτίσει μια σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός, να απεξαρτηθεί και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, και, τελικά, να γίνει καλύτερος σύντροφος και πατέρας.

Η συναρπαστική αφήγηση του Russell Brand θα σας εμπνεύσει για να πραγματοποιήσετε και εσείς τις μικρές και μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://issuu.com/keybooks4/docs/mentors_issuu

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Ένα μικρό βιβλίο με τεράστια καρδιά».

The Guardian

«Ένα πραγματικό μανιφέστο αλληλοβοήθειας».

Sunday Times Magazine

«Ένα βιβλίο για το πώς να συνεργαζόμαστε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο – δεν είμαστε φτιαγμένοι για να τα καταφέρνουμε μόνοι μας».

Marie Claire

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Από τότε που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, το 2003, ο Russell Brand έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς stand-up στον κόσμο.

Στον δρόμο προς την κορυφή πρόλαβε να εθιστεί στα ναρκωτικά, στο σεξ, στη δόξα και στο χρήμα. Και τελικά, χάρις στους μέντορές του, να απεξαρτηθεί. Πλέον, ο Russell είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας, ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, ηθοποιός, podcaster, αρθρογράφος, πολιτικός σχολιαστής και ακτιβιστής για την ψυχική υγεία και την απεξάρτηση από εθισμούς.

Έχει δύο γάτες, ένα σκύλο, μία σύζυγο, ένα μωρό, πέντε εκατομμύρια subscribers στο ΥouTube, δέκα κότες και εξήντα χιλιάδες μέλισσες, παρά το γεγονός ότι συμπαθεί τους vegan.