Μάχη Νάκου: “Είμαι πολύ υπερήφανη που έχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της Showbiz και τους ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν που μας εμπιστεύονται”

Μάχη Νάκου – www.exteforme.gr

“Ως EXTEFORME εδώ και 5 χρόνια, αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο την Ιταλική εταιρία Seiseta, η οποία εδώ και 40 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή των hair extensions.

Έλενα Παπαρίζου «the voice of Greece»

Η συνεχής έρευνα, η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων της, έχει εδραιώσει τη φήμη της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια να είναι στις κυριότερες χώρες του κόσμου και στις δέκα καλύτερες στον κόσμο.”

Δανάη Μπάρκα «Πάμε Δανάη»

Ξεκινήσατε την καριέρα σας ως μοντέλο. Σε ποιους ανθρώπους οφείλετε “ένα ευχαριστώ” για την στήριξή σας και την καταξίωσή σας στο χώρο;

Καλησπέρα σας. Ναι ξεκίνησα ως μοντέλο την καριέρα μου σε ηλικία 16-17 χρονών. Για καλή μου τύχη το πρώτο μου πρακτορείο, όπου εκεί παρέμεινα μέχρι και το τέλος, ήταν το Happy People Models. Τότε η «μαμά» Στέλλα (έτσι την έβλεπα σαν μαμά διότι μας πρόσεχε σαν παιδιά της) με μύησε στον πολύ όμορφο χώρο της μόδας. Μετέπειτα ανέλαβε η κόρη της, η κα. Βενετία Κυρίου που με τον ίδιο ζήλο και αγάπη συνεχίζει το έργο της.

Ιωάννα Μπελλα «σταρ Ελλάς»

Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας και την πορεία της έως σήμερα.

Όταν γέννησα το γιο μου, όπου σταμάτησα και την εργασία μου ως μοντέλο, σκεφτόμουν τι δουλειά θα μπορούσα να κάνω όταν με το καλό αρχίσει το σχολείο του. Με επιχειρηματία μπαμπά λοιπόν, ξέροντας το εμπόριο από μικρό παιδί και ένα κορίτσι προερχόμενο από μόδα, ήθελα να εμπορευτώ κάτι σε ό,τι αφορά τη γυναίκα. Έμπλεξα λοιπόν τις γνώσεις μου από εμπόριο και τις εμπειρίες μου από την μόδα και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα hair extensions, διότι στα χρόνια μου ως μοντέλο παρά πολλές φορές χρειάστηκε να φορέσω extensions και δεν με είχε ικανοποιήσει καμιά εταιρία και ιδίως για τα χρήματα τα οποία δίναμε.

Αγγελική Ηλιάδη

Έτσι γεννήθηκε η EXTEFORME. Εδώ και 5 χρόνια, αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο την Ιταλική εταιρία Seiseta, η οποία εδώ και 40 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή των hair extensions. Η συνεχής έρευνα, η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων της, έχει εδραιώσει τη φήμη της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια να είναι στις κυριότερες χώρες του κόσμου και στις δέκα καλύτερες στον κόσμο.

Ρένα Φλαμουράκη «ΣΚ με το Μάνεση»

Εμείς ως EXTEFORME παρέχουμε όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας seiseta (αυτοκόλλητα, τούφες κερατίνης, τρέσες, αξεσουάρ κ.τ.λ) καθώς και εκπαίδευση στους κομμωτές. Είναι αρχή μας επίσης τα προϊόντα μας να τα διαθέτουμε ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες κομμωτές και όχι σε οποιαδήποτε «άσχετα» χέρια ώστε να προστατέψουμε τον κλάδο των κομμωτών, καθώς και τη φήμη των προϊόντων μας.

Επίσης έχω την τιμή να συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες και τα προϊόντα μας, σε Αχαΐα Ηλία Ιόνιο και Αιτωλοακαρνανία διατίθενται από την εταιρεία hairmod, Τάκης Βρεττάκος και για όλη την Κρήτη από την εταιρεία Βιβή Μπυράκη.

Μαρία Κορινθίου

Οικονομική κρίση και Lockdown. Έχουν επηρεάσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα;

Αχχχχχχχχ. Τώρα με πόνεσες… όχι τόσο η οικονομική κρίση, όσο το Lockdown και δυστυχώς χωρίς καμία μα καμία στήριξη από το κράτος.
Μας αφήνει ανοιχτό ως ΚΑΔ (χονδρικό εμπόριο κομμωτηριακών ειδών) αλλά μας κλείνει τα κομμωτήρια… να δουλέψουμε με ποιους????? Το εμπόρευμά μας να το πουλήσουμε πού? Και τα έξοδα μας από πού θα πληρωθούν (ΕΦΚΑ, ενοίκια, υπαλλήλους κτλ). Άστο πονάει πολύ αυτή η ιστορία.

Νικολέττα Καρρά

Εύχομαι να αντέξουμε, καλή δύναμη σε όλο τον κλάδο που πιστέψτε με δουλεύουν πολλές ώρες, ασταμάτητες, αργίες, γιορτές κτλ. άρα δεν τους ήρθε τίποτα ουρανοκατεύατα. Και είναι κρίμα να κλείσουν κομμωτήρια ή εταιρίες.

Ελευθερία Ελευθέριου «φρατζέλικο»
Χρύσα Κυρατζη
ραδιοφωνική παραγωγός
«sfera radio» Κρήτης

Με την Exte For Me (τη μεγαλύτερη εταιρεία φυσικών μαλλιών στην Ελλάδα) έχετε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Showbiz. Δραστηριοποιείστε και στη Διεθνή Showbiz;

Ναι !! Είμαι πολύ υπερήφανη και τους ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν που μας εμπιστεύονται. Ξέρετε οι γυναίκες στην σοουμπιζ είναι η πιο κατάλληλες ώστε να επιβεβαιώσετε πως αυτά που λέμε σαν εταιρία, (πώς παρέχουμε 100% φυσικο μαλλί με καλή και σωστή επεξεργασία, ένα μαλλί αντοχής, ένα μαλλί ποιότητας κτλ.) ισχύουν. Και αυτό γιατι? Γιατί αυτές οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι χτενισμένες κάθε μέρα όλη μέρα. Άρα ένα μαλλί το οποίο περνάει κάθε μέρα του “Χριστού τα πάθη” χαχαχαχαχχα… μόνο κακό δεν μπορεί να είναι. Για παράδειγμα η Δανάη Μπάρκα στο πρωινό του Mega όπου φοράει τα extension μας, τη χτενίζουν κάθε μέρα, άρα εάν η ποιότητα ήταν χάλια, θα φαινόταν, δεν θα χτενιζόταν. Οι κομμωτές καταλαβαίνουν τι λέω.

Jennifer Aniston
www.exteforme.gr

Και στη διεθνή σοου μπιζ μας εμπιστεύονται. Εκεί ασχολούνται βέβαια οι αντιπρόσωποι της εκάστοτε χώρας. Όπως σας προανέφερα η εταιρία είναι παγκόσμια, υπάρχουν αντιπρόσωποι σε Αμερική, Γερμανία, Ισραήλ, Μεξικό, Σουηδία, Βέλγιο κτλ.

Σάσα Μπάστα
Άννα Ελευθέριου
«Νικήτρια power of love»

Κάθε κρίση είναι μια επαγγελματική ευκαιρία;

Κάθε ημέρα έχει επαγγελματικές ευκαιρίες αρκεί να υπάρχει όρεξη για δουλειά. Δεν πρέπει να περιμένω να πέσει ο άλλος για να μπω εγώ, αυτό για εμένα δεν είναι ευκαιρία… Ωστόσο στην κοβιτ εποχή, θεωρώ πως ναι κάποιες εταιρίες είχαν την ευκαιρία να ανεβούν, καθώς και να ανοίξουν και άλλες θέσεις εργασίας.

Ρόζα «my style rocks»
Τόνια Κουμπα “my style rocks”

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας;

Δυστυχώς δεν εντυπωσιάζομαι, αλλά εντυπωσιάστηκα με το μέγεθος της βίας. Ψίθυροι υπήρχαν πάντα και όταν «περπατάς» σε αυτούς τους δρόμους όλο και κάτι ακούς, αλλά όχι αυτά τα αίσχη, αυτά με σόκαραν.
Όπως προείπα στα πρώτα μου χρόνια είχα ένα πολύ καλό γραφείο το οποίο μας προστάτευε. Μετά θεωρώ πως είναι και ο τρόπος που έχεις μεγαλώσει από την οικογένεια σου, τις αξίες σου, τις αρχές σου και τα όρια που έχεις θέσει στον ίδιο σου τον εαυτό. Π.χ εγώ δεν υπέκυψα ποτέ σε κανένα μα κανένα πειρασμό, εκβιασμό κτλ ώστε να πάρω μία δουλειά. Μπήκα Κυρία σε αυτόν τον χώρο και έφυγα Κυρία. Δεν άφησα κανένα περιθώριο και πρόσεχα πολύ το πού κινιόμουν. Όχι βέβαια πως ρίχνω ευθύνη σε κάποιο από τα θύματα για όνομα του Θεού.

Ζέτα θεοδοροπούλου
Κάτια Δέδε

“Καταδικάζω κάθε μορφή βίας και φυσικά καταδικάζω αυτούς που εκμεταλλεύονται τη θέση τους ώστε να ικανοποιήσουν την ανωμαλία τους και πατάνε πάνω στα όνειρα ενός νέου.”

Ειρήνη Ζέη, τραγουδίστρια “akantus”

Επίσης καταδικάζω τον κάθε άνδρα που ο μόνος τρόπος για να δείξει τον ανδρισμό του στη σύζυγό του ή στα παιδιά του είναι η βία και δυστυχώς τα ποσοστά είναι πάρα πολλά και ανοδικά. Ως νέα μαμά θα δώσω μία συμβολή «Μάθε στην κόρη σου να λέει ΟΧΙ και στο γιό σου να το σέβεται».

Βιργινία Δικαιουλια «survivor»
Κιάρα Μαρκέζη “my style rocks”

Έχετε στερηθεί κάτι από τον εγκλεισμό σας στο σπίτι και εάν ναι, πως το αντιμετωπίσατε;

Ασφαλώς και πάνω απ’ όλα την ελευθερία μου. Μου λείπει η δουλειά μου, οι φίλοι μου, οι οικονομικές απολαβές, ο αέρας που αναπνέω, έτσι νιώθω πια. Ωστόσο προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη, κάνω βόλτες με το παιδί μου, ταχτοποιώ πράγματα τα οποία είχαν μείνει κρυμμένα σε συρτάρια, ψάχνω και ενημερώνομαι για τη δουλειά μου παρακολουθώντας εταιρίες στο εξωτερικό, μα πάνω απ’ όλα κάνω έναν απολογισμό της έως εδώ ζωής μου και πορείας μου, ώστε μεσα από αυτό να βγώ ακόμα καλύτερος ως άνθρωπος, να εκτιμήσω πράγματα και ανθρώπους τα οποία θεωρούσα δεδομένα και τελικά μέσα από όλο αυτό νιώθω πως θα βγω ακόμα πιο δυνατή !!!