Μάντη Περσάκη: Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τη διαρκή προσπάθεια, της συμμετοχής στα κοινά για καλό σκοπό

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τη διαρκή προσπάθεια της συμμετοχής στα κοινά για καλό σκοπό.

Η Μάντη Περσάκη η αεικίνητη και δυναμική γυμνάστρια των Pilates, έχει σπουδάσει ακαδημαϊκά το αντικείμενό της – κάτοχος μεταπτυχιακού στο pilates & υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής Αθηνών και ιδιοκτήτρια έξι γυμναστηρίων με το όνομά της Pilates by Mandy.

Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής,  διατηρεί   άψογες σχέσεις  με το γυναικείο πληθυσμό καθώς καθημερινά συναναστρέφεται γυναίκες και συζητά μαζί τους, στη διάρκεια των προπονήσεών τους και έχει ιδιαίτερη μέριμνα για θέματα που αφορούν στο ευζην.

Με ευαισθησία συμμετείχε στο 10ο Greece Race for the cure, στηρίζοντας  τις γυναίκες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού,  έδωσε ψυχή στην σπουδαία διοργάνωση Santorini Experience που υμνεί τον πολιτιστικό, αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό. Στις 16 Οκτωβρίου θα αναλάβει την προετοιμασία στο Ladies Run που διοργανώνεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης ενώ λίγες μέρες μετά θα βρεθεί στο Event Navarino Challenge που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino, 21-23 Οκτωβρίου, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του ελληνικού αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας.

Η Μάντη Περσάκη θα δώσει το παρόν στο Navarino Challenge με το δικό της προσωπικό ύφος και τη δική της ενέργεια ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν την αξία της άθλησης στην καθημερινότητα τους και τη σημασία του ΕΥΖΗΝ.