Λακιώτης και Roca ενισχύουν τη συνεργασία τους με ένα πρότυπο εκθεσιακό χώρο

Με κοινό γνώμονα την κορυφαία εξυπηρέτηση σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου, οι εταιρίες Λακιώτης και Roca διευρύνουν και ενισχύουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους που μετρά 35 χρόνια.

Οι δύο κορυφαίες εταιρίες που ξεκίνησαν ως οικογενειακές επιχειρήσεις και με όραμα εξελίχθηκαν σε δύο αναμφισβήτητους ηγέτες του κλάδου, στοχεύουν στη διασφάλιση και την εγγύηση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, καινοτόμων πάντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Απόρροια της δέσμευσής τους για συνεχή ανάπτυξη είναι η δημιουργία του Roca Studio, ενός πρότυπου εκθεσιακού χώρου στο κεντρικό κατάστημα Λακιώτης στην οδό Θηβών.

Το Roca Studio είναι ένας υποδειγματικά σχεδιασμένος, προσεγμένος και ζεστός χώρος, όπου ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να καθοδηγήσει τον πελάτη να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα από λεκάνες υψηλής τεχνολογίας, νιπτήρες, μπαταρίες, στήλες ντους, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες, ντουζιέρες, εντοιχισμένα καζανάκια, καμπίνες, αξεσουάρ μπάνιου, και προϊόντα touchless (ανέπαφης λειτουργίας).

Τον χώρο αυτό μπορούν να τον επισκεφθούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για προϊόντα διεθνούς κύρους, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, είτε είναι ιδιώτες, είτε αρχιτέκτονες και ξενοδόχοι.

Με αφορμή τη διεύρυνση της συνεργασίας, ο Αντώνης Λακιώτης, διευθύνων σύμβουλος της Λακιώτης ΑΕ ανέφερε σχετικά:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μας με την Roca μέσω του Roca Studio. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των δύο εταιριών επαυξάνεται σημαντικά, ενώ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις αγορές τους στον ειδικά διαμορφωμένο αυτό χώρο, που όμοιό του δεν θα βρει εύκολα κανείς στην Ελλάδα. Μαζί οι δυο εταιρίες, ανεβάζουν τον πήχη σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, στοχεύοντας στην ολική ικανοποίηση των πελατών και στην παροχή λύσεων κύρους με διαχρονικότητα».

Για την ενίσχυση της συνεργασίας και τη δημιουργία του Roca Studio, ο Dimitar Doynov, Managing Director of Roca South-East Europe, δήλωσε:

«Μετά από 35 επιτυχημένα χρόνια στενής και δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ των εταιριών μας, έφτασε η στιγμή η σχέση αυτή να ενδυναμωθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω. Εφαλτήριο αυτών των αποφάσεων αποτελεί η δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού μεγέθους και κοινού κύρους μας εκθετήριο (Roca Studio), το οποίο θα λειτουργήσει ως μοχλός περαιτέρω ανάπτυξης των πραγματικών κοινών δυνατοτήτων μας στην ελληνική αγορά».

Το Roca Studio είναι ανοιχτό για το κοινό καθημερινά 8:00 π.μ.- 9:00 μ.μ. και το Σάββατο 8:00 π.μ.- 3:00 μ.μ.