«Λέξεις & Γεύσεις Ελλάδας»: Η νέα σειρά επιλεγμένων προϊόντων που λανσάρουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Έχοντας συμπληρώσει 100 χρόνια πορείας στο χώρο του καφέ και γνωρίζοντας καλά τη γεύση της παράδοσης, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχωρούν στο λανσάρισμα μιας νέας σειράς παραδοσιακών προϊόντων, διευρύνοντας τη γκάμα τους. Οι «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας, Συνταγές Παράδοσης» έρχονται να συνοδεύσουν τους υψηλής ποιότητας καφέδες των Καφεκοπτείων Λουμίδη και να προσφέρουν εκλεκτές γευστικές απολαύσεις σε πιστούς και νέους πελάτες της εταιρείας.
Με γνώμονα την παροχή μιας ολοκληρωμένης και μοναδικής εμπειρίας καφέ, η τρίτη γενιά της Οικογένειας Λουμίδη φέρνει τη νέα επιλεγμένη σειρά προϊόντων στην αγορά σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς τοπικών προϊόντων.

Τα νέα προϊόντα έρχονται σε ελκυστικές «premium» συσκευασίες, με διευρυμένη χρωματική παλέτα και «φρέσκα» στοιχεία αναδεικνύοντας την ανανέωση της επωνυμίας «Καφεκοπτεία Λουμίδη» μέσα από τις σύγχρονες τάσεις.

Στη νέα σειρά επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη περιλαμβάνονται τα παρακάτω είδη:
Χειροποίητα λουκούμια σε τέσσερις κλασικές και αγαπημένες γεύσεις: βανίλια, μαστίχα, τριαντάφυλλο και περγαμόντο.
Λαχταριστές πραλίνες φουντουκιού σε τρεις λαχταριστές γεύσεις: bitter, ταχίνι με κακάο και χωρίς ζάχαρη.
Μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, με χυμό από σταφύλι και εκλεκτά υλικά σε τέσσερις γεύσεις: φράουλα, δαμάσκηνο, βερίκοκο και μήλο με σταφίδες.
Γλυκά του κουταλιού σε έξι αγαπημένες γεύσεις: βύσσινο, κυδώνι, πορτοκάλι, σύκο, περγαμόντο και σταφύλι.
Λικέρ καφέ κλασικό και αγαπημένο, σε ανανεωμένη συσκευασία, πάντα με την υπογραφή της Οικογένειας Λουμίδη.

Ο Ιάσωνας Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τις «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας», επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την αυθεντικά μοναδική, απόλυτα ελληνική και αναλλοίωτη στο χρόνο, καθημερινή τελετουργία του καφέ. Με μεράκι και τέχνη, μεταφέρουμε εκλεκτές γεύσεις από το χθες στο σήμερα και προσκαλούμε όλους τους καταναλωτές, ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να ανακαλύψουν μαζί μας τους θησαυρούς των ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων. Τα νέα προϊόντα βασίζονται στην υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τις πρώτες ύλες, την παρασκευαστική μέθοδο, τη γεύση και την εικόνα των καφεκοπτείων μας, καθώς και στις αυστηρές προδιαγραφές που ακολουθούμε. Συνεχίζουμε έτσι να υποστηρίζουμε τις ελληνικές μικρομεσαίες, οικογενειακές επιχειρήσεις που φέρουν στο DNA τους παρόμοιες αξίες με τις δικές μας».

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα «Καφεκοπτεία Λουμίδη» δεν σχετίζονται με τον συσκευασμένο καφέ «ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ». Το συγκεκριμένο προϊόν ανήκει από το 1987 στην εταιρεία NESTLE, η οποία το παράγει και διανέμει κατά αποκλειστικότητα. Σας παρακαλούμε να μην γίνεται καμία αναφορά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε σύγχυση.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.
Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καστοριά & Χαλκίδα.