Κερδίστε δέκα χρόνια νεότητας με την απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης!

Στα Vivify Beauty Science οι ειδικοί έχουν την απόλυτη λύση: το Botox.

Η θεραπεία με Botox μπορεί να εξαλείψει τις ρυτίδες στο πρόσωπο (μεσόφρυο, μέτωπο, πόδι της χήνας), να ανορθώσει το βλέμμα, να διορθώσει ασυμμετρίες του προσώπου (π.χ. ασύμμετρο χαμόγελο, κρέμασμα κάτω χείλους κλπ), καθώς επίσης και να διορθώσει το περίγραμμα του λαιμού με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη μέρα.

Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας πρώτης εφαρμογής του Botox μειώνεται διαρκώς. Όλο και νεότερα άτομα δοκιμάζουν τη θεραπεία σε συγκεκριμένες μικρές προβληματικές περιοχές (‘’Baby Botox’’), χωρίς να απαιτείται εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Στοχεύουν στις έντονες εκφραστικές ρυτίδες του προσώπου, που είναι δυνατό να εμφανιστούν ακόμα και σε νεαρότερες ηλικίες.

Η φιλοσοφία άλλωστε που επικρατεί πλέον, επιτάσσει μικρές αλλαγές στα πλαίσια του φυσιολογικού· εξάλλου φυσιολογικό είναι αυτό που “δεν φαίνεται”.

Η θεραπεία με Botox είναι μία γρήγορη, εύκολη, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία, αρκεί να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό. Στα Vivify Beauty Science η εφαρμογή γίνεται από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site των Vivify Beauty Science: https://www.vivify.gr/