«Καλομάνα μ’»: Η Ελένη Αναστασιάδου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι

Η Ελένη Αναστασιάδου συστήνεται στο ευρύ κοινό μέσα από την συνεργασία της με την νέα μεγάλη δύναμη σε όλα τα είδη μουσικής Real Music Greece!

Πρόκειται για αμιγώς παραδοσιακή ερμηνεύτρια της Ποντιακής μουσικής και μια από τις πλέον ανερχόμενες στο συγκεκριμένο είδος!                                

Όντας κόρη του μεγάλου Λυράρη Λάμπη Αναστασιάδη ήταν σχεδόν αδύνατον να μην αγαπήσει την μουσική και ειδικά την παραδοσιακή του Πόντου όπου και την κέρδισε σταδιακά, αρχικά με εμφανίσεις στο πλευρό του πατέρα της στη Βόρεια κυρίως Ελλάδα και σε δεύτερο χρόνο ηχογραφώντας τον πρώτο της δίσκο με τίτλο ”Κορίτς Καματερον” στην ηλικία των μόλις 12 ετών.

Όλα πήραν τον δρόμο τους και συνέχισε τις όμορφες δισκογραφικές δουλειές με καταξιωμένους δημιουργούς του είδους όπως ο Παναγιώτης Ασλανίδης κ.α.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην μακρινή Αυστραλία όπου αποτελεί την έδρα της για την μετέπειτα δισκογραφική πορεία αρχής γενομένης με το ”Ήλεν τη ζωής-ιμ” σε στίχους Βασίλη Μωϊσιάδη και Μουσική Μπάμπη Κεμανετζίδη.

Μερικές ακόμα δισκογραφικές της κυκλοφορίες είναι σε συνεργασία με τον Νίκο Σαββίδη με 3 τραγούδια να ξεχωρίζουν ”Χαράς Φτερά”,  ”Μανάδες Π’έχασαν Παιδίν”,ενώ το ”Αστρόπα Εκατήβαζα” φέρει επίσης τις υπογραφές των Βασίλη Μωίσιαδη και Παύλου Τσαβδαρίδη.

Η Ελένη Αναστασιάδου μάς παρουσιάζει το νέο της τραγούδι-αφιέρωμα στην μνήμη της γιαγιάς της με τίτλο ”Καλομάνα μ’ ”σε στίχους και μουσική δική της που έκανε πρεμιέρα μέσα από την δισκογραφική εταιρία Real Music Greece.

Στο μέλλον η Ελένη μας υπόσχεται όμορφα παραδοσιακά Ποντιακά τραγούδια τιμώντας την Ελληνική μουσική παράδοση σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΛΟΜΑΝΑ Μ’: