Θοδωρής Γερασιμόπουλος: “Για ποιον λόγο χρειάζεται ένας Personal Trainer”

Η προσωπική εκγύμναση (personal training) με εξειδικευμένο γυμναστή θα σας βοηθήσει να γυμναστείτε αποδοτικά με αποτελεσματικές μεθόδους άσκησης καθώς και ποικίλες δραστηριότητες οι οποίες θα συμβάλουν πρωτίστως στην ευρωστία και την υγεία σας και στη συνέχεια στην αποτελεσματικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης καθώς και της εικόνας του σώματός σας.

Μπορείτε λοιπόν να γυμναστείτε στο γυμναστήριο, στον κήπο σας, στο κοντινό πάρκο, σε μία κοντινή παραλία, σε ένα γήπεδο με δραστηριότητες που σας προτείνει ο γυμναστής σας ή με δραστηριότητες που επιθυμείτε και αγαπάτε.

Η προπόνηση θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας σε συνδυασμό με αυτά που σας αρέσουν να κάνετε,
διότι το θέμα είναι “αυτό που κάνω να το κάνω ευχάριστα”.

Ο εξειδικευμένος γυμναστής είναι αυτός που θα αξιολογήσει την σωματική, ψυχική και φυσική κατάστασή σας ώστε να σας δώσει τα κατάλληλα κίνητρα για να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα άσκησης.

Αφού λοιπόν ο γυμναστής σας συλλέξει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να συνταχθεί ένα πρόγραμμα άσκησης εξατομικευμένο πάνω στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες σας, είστε έτοιμοι να ασκηθείτε με ασφάλεια και υπό την καθοδήγησή του.

Ανάλογα με το επίπεδο, τις ανάγκες, τη δυνατότητα και τη θέληση του κάθε ασκούμενου επιλέγονται οι καταλληλότερες τεχνικές καθώς και δραστηριότητες για την επίτευξη των προσωπικών στόχων του.

Η προσωπική εκγύμναση προσφέρει:

-Καθοδήγηση
-Ποικιλία
-Εμψύχωση
-Αποτέλεσμα
-Κέρδος σε χρόνο

Αναζητήστε λοιπόν το γυμναστή που σας ταιριάζει και νιώστε τα οφέλη της άσκησης στη ποιότητα της ζωής σας.

Θοδωρής Γερασιμόπουλος

Personal Trainer [email protected]