«Θέλω Κοντά Σου», το νέο single που θα σας ανεβάσει!

Ο ταλαντούχος, ανερχόμενος τραγουδιστής και δημιουργός, με καταγωγή από την Ρόδο, Μάνος Τάκος, μετά από δύο δισκογραφικές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιάσει μία ολοκαίνουργια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση!

Το νέο του single, με συνοδεία Music video, που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, με τίτλο «Θέλω Κοντά Σου», της δισκογραφικής Icon Music Records, είναι ένα κομμάτι άκρως ανεβαστικό, που μιλάει για τον έρωτα, και δεν μπορεί παρά να σου φτιάχνει την διάθεση από το πρώτο κιόλας άκουσμα! Το νέο κομμάτι θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Spotify και αμέσως μετά και στο YouTube.

Για ακόμη μία φορά, τη μουσική και τους στίχους επιμελήθηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αντλώντας έμπνευση μέσα από προσωπικά του βιώματα, συναισθήματα και εμπειρίες.

Το Music video που συνοδεύει το single, είναι το πρώτο βίντεο κλιπ για τον Μάνο Τάκο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το Styling επιμελήθηκε η Βάσω Αλεξοπούλου, και την δημιουργία του βίντεο κλιπ φιλοξένησε το ξενοδοχείο Grant Hyatt.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, είναι 29 ετών, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας (ΦΠΨ), επιλογή η οποία, όπως μας αναφέρει ο ίδιος, αποτέλεσε αφορμή για να έρθει από την Ρόδο στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό του, το τραγούδι!