Η MeliSoula πουλάει και φέτος ροζ μπισκότα για τον Καρκίνο του Μαστού

Go pink! Φόρεσε το, δοκίμασε το!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η Μελίνα Χατζηπαντελή με την MeliSoula της, μας υπενθυμίζουν και φέτος πόσο σημαντικό είναι να συμβάλουμε όλοι στην ενίσχυση του σκοπού αυτού με την αγορά των ειδικών, ροζ μπισκότων που φτιάχνει όλο τον μήνα!

Τα ροζ μπισκότα της Melisoula.gr φτιάχνονται κι αυτόν τον Οκτώβριο με πολλή αγάπη και διάθεση, ώστε να φτάσουν το μήνυμα τους σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Η ευαισθητοποίηση του μήνα στον Καρκίνο του μαστού και η ανταπόκριση όλων στις προηγούμενες χρονιές, ανέδειξαν την ανάγκη για περισσότερες δράσεις και γι’ αυτό, εκτός από την διάθεση των μπισκότων, η Meli Soula διοργανώνει και αυτή τη χρονιά ένα μεγάλο Pink Gala την Κυριακή 23 Οκτωβρίου όπου θα μπορεί όποιος θέλει να περάσει από το The Caravan B&B (Ρεμπέλου 1, Θεσσαλονίκη) από τις 10.00 μέχρι τις 16.00 και αγοράζοντας μπισκότα στην τιμή των 2 ευρώ, να βοηθήσει στην προσπάθεια, που φέτος, σε συνεργασία με το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης συμβάλουμε στην αγορά ενός συστήματος τομοσύνθεσης για τον ψηφιακό μαστογράφο του ΑΧΕΠΑ. Μαζί μας και το Humanity Greece με την στήριξη του και τους εθελοντές του που θα βοηθήσουν στην πώληση των μπισκότων, με έναν κοινό σκοπό για όλους.

Σημεία διάθεσης των ροζ μπισκότων :

  • Από το site melisoula.gr
  • Στo facebook στη σελίδα MeliSoula.gr και στο προφίλ Melina Chatzipanteli
  • Στο instagram στο @melisoula.gr και @melina_chatzipanteli
  • Στο κατάστημα της MeliSoula στην Πτολεμαΐδα, Φιλίππου 14
  • Από το Pink Gala της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο The Caravan (Ρεμπέλου 1, Θεσσαλονίκη) όπου θα πωληθούν ροζ μπισκότα από τις 10.00 μέχρι τις 16.00

Με κάθε παραγγελία από τα παραπάνω σημεία διάθεσης και χρησιμοποιώντας το χασταγκ #pinkmelisoulagr συμβάλουμε στη συγκέντρωση του ποσού για την αγορά ενός συστήματος τομοσύνθεσης για τον ψηφιακό μαστογράφο του ΑΧΕΠΑ.

Λίγα λόγια για την Μελίνα Χατζηπαντελή

Η MeliSoula ή αλλιώς Μελίνα Χατζηπαντελή είναι η ζαχαροτέχνης της καρδιάς μας. Δεν είναι κρυφό πως με τα χέρια της κάθε γλυκό μεταμορφώνεται σε ένα έργο τέχνης που από τη μία δεν θες να αγγίξεις, από την άλλη όμως η καρδιά και η όρεξη σου λαχαταρούν να δοκιμάσουν. Αναλαμβάνει να σου φτιάξει κάθε λογής γλυκό, από μαγικά cupcakes έως τούρτες και cake pops. Στα χέρια της, η ζαχαρόπαστα μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης!

Λίγα λόγια για το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης

Η “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ” αρχικά γεννήθηκε από μια ομάδα Γυναικών Γιατρών Εθελοντών με πολλή αγάπη, αισιοδοξία και μεράκι. Πήρε σάρκα και οστά, υλοποιούμενη μέσα από δυναμικά  πρόσωπα που πλαισίωσαν  ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο και παρέχουν απλόχερα βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται μέσα απο προγράμματα ανθρωπιστικής δράσης και κοινωνικής παρεμβατικότητας με σκοπό τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών, καθώς και την καλλιέργεια και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες. Μοιράζοντας τρόφιμα στους απόρους, στους υπερπολύτεκνους, στους πρόσφυγες. Πλάι στις γυναίκες με καρκίνο στο μαστό και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ενισχύοντας με ιατρικό εξοπλισμό τις παιδογκολογικές κλινικές της πόλης μας. Προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους. Δημιουργώντας Τράπεζα Αίματος.

Φέτος τον Οκτώβριο συνεχίζοντας τις δράσεις για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, μετά από τους δύσκολους μήνες του εγκλεισμού αλλά και των περιορισμών -λόγω Covid- των Νοσοκομείων στους τακτικούς ελέγχους “Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ” συνεργάζεται με την Melisoula.gr για έναν κοινό σκοπό. Την αγορά του Συστήματος Τομοσύνθεσης, απαραίτητο εξάρτημα για τον Ψηφιακό μαστογράφο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Pink Gala

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

10.00 0 16.00

The Caravan B&B Thessaloniki (Ρεμπέλου 1)