Η HUBLOT κοιτά το μέλλον και το φέρνει στο σήμερα

H πολυετής ενασχόληση της οικογένειας Γκόφα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών, έχει δημιουργήσει ισχυρούς εμπορικούς δεσμούς με κορυφαία brands υψηλής ωρολογοποιίας.

Μία από τις συνεργασίες, πραγματοποιείται με τον κορυφαίο κατασκευαστή ρολογιών HUBLOT, την πρώτη μάρκα που τόλμησε να συνδυάσει το χρυσό και το καουτσούκ στο ίδιο ρολόι. Η κατασκευή HUBLOT διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και υποδομή για να κάνει το μέλλον της ωρολογοποιίας πραγματικότητα σήμερα και να προσφέρει ένα «φουτουριστικό» ρολόι.

Στις συλλογές της HUBLOT θα βρείτε ρολόγια με ξεχωριστά και ποιοτικά υλικά όπως μαγικό χρυσό, κεραμικό, ζαφείρι και καουτσούκ.
Πλέον, περισσότερα από 96 καταστήματα της HUBLOT, φιλοξενούνται στους κεντρικότερους δρόμους ή στις πιο διάσημες συνοικίες του κόσμου. Η Αθήνα, όπως και η 5η Λεωφόρος της Νέας Υόρκης, απολαμβάνουν τη νέα αρχιτεκτονική ιδέα της HUBLOT και τον μοναδικό σχεδιασμό των καταστημάτων της.

Μια μοναδική εμπειρία αισθητικής, χρωμάτων και σύγχρονης πολυτέλειας, ένα «έργο τέχνης της ωρολογοποιίας» για όσους τις επισκέπτονται.

HUBLOT BOUTIQUE ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562 | T. +30 210 3317 540 | [email protected]