Η Λυδία Ζιώγα συμμετέχει στην έκθεση Τέχνης του 1st Designers Pop Up Store by NGFL

Στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος σε επιμέλεια της Dreamteam στα πλαίσια του 1st Designers Pop Up Store by NGFL της STALEXPO, σας παρουσιάζουμε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Η Λυδία Ζιώγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά τα τελευταία 10 χρόνια της μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας. Αν και από μικρή ζωγράφιζε, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Σχέδιο Μόδας. Στο παρελθόν εργάστηκε για πολλά χρόνια σαν ενδυματολόγος και σαν φωτογράφος. Ξεκίνησε πάλι να ζωγραφίζει όταν το φως και τα χρώματα που ήταν βαθιά ριζωμένα μέσα της, άρχισαν να ασφυκτιούν ψάχνοντας τρόπους να εκφραστούν.

Τα συναισθήματα χύθηκαν στον καμβά. Οι φόβοι της κόκκινοι, οι ελπίδες της μπλε, ο κόσμος γύρω της μαύρος. Από τότε βαδίζει στο δρόμο των χρωμάτων ψάχνοντας την αλήθεια της. Μαθήτευσε κατά καιρούς δίπλα σε σπουδαίους ζωγράφους προσπαθώντας να τιθασεύσει τα χρώματα. Μάταια! Ελεύθερες φόρμες, μεγάλες πινελιές, φιγούρες από την Αρχαία Ελλάδα βουτηγμένες σε μια ανεικονική πραγματικότητα, ακροβατώντας ανάμεσα στις μνήμες του παρελθόντος και στα όνειρα του μέλλοντος.

Είναι μέλος της UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Έχει στο ενεργητικό της αρκετές ατομικές εκθέσεις στο εξωτερικό και συμμετοχές σε ομαδικές στην Αγγλία, Γαλλία, Νορβηγία, Ιταλία, Τουρκία και Ελλάδα. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

https://youtu.be/LQ8qJ0TrFS8