Η Λίνα Παπαβασιλείου συμμετέχει στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής “Όταν η Τέχνη συναντά την Τέχνη”

“Όταν η Τέχνη συναντά την Τέχνη” 02/03/2022 – 09/03/2022

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ

https://www.facebook.com/artkatsikis/
https://www.facebook.com/groups/mtabrokers https://mtabrokers.wixsite.com/art-gallery

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας έδωσαν ώθηση να ασχοληθείτε με τη ζωγραφική; Ζωγραφίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα. Αυτοέκφραση συναισθημάτων!!

Σε ποιο ρεύμα ή κίνημα θα εντάσσατε τα έργα σας; Δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλω “πλαίσια”. Μ’ αρέσει να εκφράζομαι ελεύθερα και να δοκιμάζω τα πάντα…

Από που αντλείτε την έμπνευσή σας; Από παντού… μια φωτογραφία, ένα συναίσθημα, από τη φύση, από ένα πρόσωπο γεμάτο έκφραση, ένα βλέμμα..!!!

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε θέσει στον εαυτό σας ως καλλιτέχνης; Να εξελίσσομαι, να μαθαίνω, να γίνομαι καλύτερη. ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ!!!

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να μεταδώσετε στους επισκέπτες της έκθεσης; ΑΓΑΠΗ μόνο. Η θεραπεία για τα πάντα!! Αγάπη για τη ζωή, τις τέχνες, τη φύση, μα πάνω από όλα ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!!!

Τα έργα σας θα μπορούσε να είναι επηρεασμένα από τα βιώματά σας και από το περιβάλλον σας; Μα δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς..!!!

Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάποια άλλη μορφή τέχνης εκτός από τη ζωγραφική; Τα πάντα είναι τέχνη. Ακόμη και η σκέψη. ΝΑΙ. Ασχολούμαι και με φωτογραφία, γλυπτική με πηλό. Κατασκευές με ξύλα. Φτιάχνω κουκλίτσες με πορσελάνη ζωγραφίζω βότσαλα γενικά μου αρέσει να δημιουργώ!!

Υπάρχει κάποιο project που να αποτελεί όνειρο ζωής; Να αφήσω κάτι από εμένα. Κληρονομιά που θα κάνει περήφανα τα παιδιά μου για την καλλιτεχνική φύση της μητέρας τους. Δεν θα έλεγα όχι για ένα δικό μου καλλιτεχνικό εργαστήρι. ΕΙΡΗΝΗ-ΑΓΑΠΗ-ΥΓΕΙΑ σε όλους κι άμα θέλει ο Θεός όλα.

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr