Η εορταστική συλλογή των σχεδιαστών Marina Raphael X Costarellos

Στο φημισμένο George’s Club, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα Ραφαήλ και ο Χρήστος Κωσταρέλλος, διοργάνωσαν ένα άκρως γιορτινό, βραδινό gathering, σε απόλυτη αρμονία με την εποχή, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής τους που πωλείται αποκλειστικά στα Harrods.

Υποδέχτηκαν στο cocktail party και γιόρτασαν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως οι celebrities Donna Air, Heloise Agostinelli, τα μοντέλο Ikram Abdi Omar, Nina K, Lily Jean και πολλοί άλλοι. Οι δυο Έλληνες σχεδιαστές παρουσίασαν τα κομμάτια της συλλογής τους, ενώ την βραδιά συνόδευσαν χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις μαζί με φαγητό και ποτό, αποπνέοντας μια απόλυτα εορταστική διάθεση. Η γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε και από την παρουσία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μάλιστα μοίραζε Marina Raphael X Costarellos δώρα στους παρευρισκόμενους.

Η εορταστική συλλογή των σχεδιαστών, που αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής για το event, έχει ως βάση της μια μαύρη παλέτα, αναδεικνύοντας την διαχρονικότητα που απορρέει από το all-time go-to χρώμα των βραδινών εμφανίσεων, δίχως την απουσία πειραματισμών πάνω σε υφές και σχέδια, δίνοντας έμφαση στις διάφορες διαστάσεις του κάθε ρούχου και της κάθε τσάντας. Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή τόσο στα Harrods, όσο και στις ιστοσελίδες των σχεδιαστών.