Η Γεράκη Βικτώρια συμμετέχει με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ στην Art Thessaloniki

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ στην Art Thessaloniki σταθερά συνεχίζει να “φλερτάρει” με πρωτοποριακά πρότζεκτ τα οποία εμπνέεται επιμελείται και παρουσιάζει η ζωγράφος Χρύσα Μπαρζόκα. www.facebook.com/chris.alevra

https://www.facebook.com/epimonitexni/?ti=as https://www.facebook.com/ArtThessalonikiFair/

Έργα συλλογικότητας, σύγχρονων & διεθνούς φήμης εικαστικών απαρτίζουν αυτή την επιτυχημένη πορεία. Έχουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε και τις δικές σας αυθεντικές δημιουργίες στο πρότζεκτ της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ αυτή την φορά στη διεθνή Art Thessaloniki που διοργανώνει στην πόλη μας ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Παντελής Τσάτσης. www.facebook.com/pantelis.tsatsis

Είστε μία καλλιτέχνης που συμμετέχετε στην εικαστική σκηνή με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ και αυτή τη φορά στη διεθνή art Thessaloniki contemporary art. Τι αφορά το έργο που θα δούμε; Ο τίτλος του έργου μου είναι “underground desires”, 100Χ70, acrylics on canvas και αφορά συναισθήματα και επιθυμίες μέσα από δύσκολες και μοναχικές στιγμές μας. Συναισθηματικά έντονο και το κόκκινο χρώμα του, έντονα ορατό που αναδεικνύει το κουράγιο και την ψυχοσωματική δύναμη που με αποφασιστικότητα πρέπει να έχουμε!

Θα θέλατε να μας διηγηθείτε ένα μικρό χρονικό από το ξεκίνημά σας έως σημερα; Ξεκίνησα τη ζωγραφική πριν κάποια χρόνια αυτοδίδακτα, στη διάρκεια σπούδασα δύο χρόνια σε εργαστήρι καλών τεχνών. Έκτοτε είναι το ωραιότερο κομμάτι της ζωής μου, εκτός των παιδιών μου, το οποίο με βοηθάει να αντιμετωπίζω τη ζωή, με κάνει καλύτερο άνθρωπο και με προκαλεί καθημερινά να εξελίσσομαι.

Γνωρίζετε το θέμα πριν ξεκινήσετε την φιλοτέχνηση ενός έργου ή ξεκινάτε και εμπνέεστε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας; Kαι τα δύο.

Αν ντύνατε με μουσική το έργο σας, το οποίο θα δούμε στην Art Thessaloniki, ποια θα ήταν; Απαλή ξένη μουσική.

Σας αρέσει να ακούτε μουσική όταν δημιουργείτε; Τι είδους προτιμάτε; Δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό δημιουργίας χωρίς μουσική. Μου αρέσει να ακούω χαμηλόφωνα ξένη μουσική.

Τι σημαίνει για εσάς η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ; Η Επίμονη Τέχνη είναι ένα καλλιτεχνικό κίνημα στο οποίο ανήκω από τα πρώτα βήματά του και θεωρώ πως με εκφράζει απόλυτα γιατί πρεσβεύει τη μοντέρνα τέχνη και την ελεύθερη δημιουργία. Τα projects που επιμελείται η Χρύσα Μπαρζόκα είναι πρωτοποριακά και μου προκαλούν διάθεση να τα ακολουθήσω. Την ευχαριστώ για τη ψυχή που βάζει σε κάθε δραστηριότητα και την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω σ’ αυτήν.

Ποια χώρα είναι αυτή που θα επισκεφθείτε πρώτα στην Art Thessaloniki; Δεν πιστεύω πως έχω κάποια προτίμηση σε χώρα. Ανυπομονώ να επισκεφθώ όλα τα έργα όλων των καλλιτεχνών.

Πως νοιώθετε που συμμετέχετε σε αυτή τη γιορτή της Τέχνης; Υπέροχα! Δεν μπορώ να το περιγράψω! Θερμά συγχαρητήρια στον κ Παντελή Τσάτση που για 5η συνεχόμενη χρονιά φωτίζει την πόλη μας με το σημαντικότερο  εικαστικό γεγονός την Αrt Thessaloniki International Contemporary Art Fair!!!

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr