Η Αντωνία Γκαμπούρα στη συλλογική έκθεση «ΕΡΩΣ» της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στην Casa Bianca, για Aline Fernandez Diaz & Σπύρο Αλιμπέρτη

ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ: Συλλογική εικαστική έκθεση: «ΕΡΩΣ» Aline Fernandez-Diaz & Σπύρος Αλιμπέρτης.

14 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca

Με έμπνευση την ιστορία αγάπης του ζεύγους της Casa Bianca, Aline και Σπύρου.

Πόσο σας επηρέασε η ενασχόληση με το δικό σας αποτύπωμα στην ερωτική ιστορία της Καζά Μπιάνκα; Εκανα αναδρομή στο παρελθόν και είδα τις διαφορές στις ερωτικές ιστορίες του τότε και του σήμερα. Ανακάλυψα ότι σήμερα λείπει η ” αθωότητα”. Στη φωτογραφία μου υπάρχουν συμβολισμοί, το γράμμα που είναι η σχέση των ανθρώπων, η καρδιά που είναι η αγάπη, το πιάνο η μουσικη και το παραθυρο το φως στη ζωή μας!!!

Σε ποιο σημείο της ιστορίας τους επιλέγετε να σταθείτε περισσότερο; Παρόλες τις δυσκολίες που συνάντησε το ζευγάρι επέλεξε να είναι μαζί.

Ο φλογερός έρωτας της Αλίν και του Σπύρου απέδειξε ότι μπορεί να νικήσει τα πάντα. Τι θα τους λέγατε αν είχατε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί τους; Θα τους έλεγα ότι η ιστορία τους, εμπνέει. Οτι είναι διαχρονικοί ήρωες και ο έρωτάς τους πρώτυπο προς μίμηση.

Πότε ο έρωτας Νικάει; Ο έρωτας νικάει όταν δεν υπάρχει εγωισμός. Το μαζί και από τις δύο πλευρές είναι σημαντικό.

Σύμφωνα με τον διεθνούς φήμης ψυχαναλυτή Ματθαίο Γιωσαφάτ “Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να σχετίζεται και αυτό τον κάνει ευτυχισμένο. Να δίνει…” Ποια είναι η άποψή σας; Κοινωνικό ον ο άνθρωπος. Προσδιορίζεται μέσα από τις σχέσεις του.

Αγαπημένος σας ποιητής ή στοχαστής; “Μια αστραπή η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε”
Νίκος Καζαντζάκης

Αγαπημένο σας μότο; Ζήσε το ΤΩΡΑ σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ποιοι θεωρείτε ότι στήριξαν κατά πολύ αυτό το πρότζεκτ; Βασικοί υποστηρικτές είναι όλοι οι καλλιτέχνες που με μεράκι και αγάπη έκαναν το project αυτό πραγματικότητα. Μαέστρος και συντονιστής η Χρύσα Μπαρζόκα με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ. Φυσικά με την βοήθεια του δήμου Θεσσαλονίκης και της Εβραικής κοινότητας.

Επίμονη Τέχνη: Ιδρυση – Καλλιτεχνική επιμέλεια Χρύσα Μπαρζόκα www.facebook.com/chris.alevra
https://www.facebook.com/epimonitexni
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr