Εορταστική συναυλία «Χριστούγεννα από τη Βιέννη… με αγάπη» με το μουσικό σχήμα Transcription Ensemble

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού , Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης  (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ)  για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων παρουσιάζει την εορταστική συναυλία «Χριστούγεννα από τη Βιέννη…με αγάπη» με το μουσικό σχήμα Transcription Ensemble την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μουσική. Η πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης καθιέρωσε τις συνθέσεις των Strauss και Tchaikovsky για να συνοδεύουν τους εορτασμούς για τη νέα χρονιά. Παραμονές των γιορτών η συναυλία θα μεταφέρει και εμάς στην μαγεία της Βιέννης και θα μας ταξιδέψει με βαλς, πόλκες, την Ωραία κοιμωμένη, τον Καρυοθραύστη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΥΛΙΔΗΣ: ΒΙΟΛΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΙΜΠΑΣ:ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ

ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΡΑΝΑΣ : ΠΙΑΝΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

(Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 2310- 46 34 23)

COVID FREE Χώρος

Για την είσοδο σας στη συναυλία είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης)

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , Δήμο Θέρμης και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού , Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης  (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ)

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

τηλ: 2310602599 email:[email protected]

www.kepo.gr