Ενθουσίασε η Κλεονίκη Δεμίρη στη Στοκχόλμη για τα 50 Χρόνια της Ομοσπονδίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας.

Η εμφάνιση της Κλεονίκη Δεμίρη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, που ανυπομονεί να την συναντήσει ξανά επί σκηνής.Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την παράσταση ήταν αμέτρητα και πραγματικά πολύ συγκινητικά. Η φωνή και οι ερμηνείες της ενθουσίασαν Σουηδούς και Έλληνες που παρακολούθησαν την παράσταση στη Σουηδική πρωτεύουσα. 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μωυσής Νικολαΐδης έκανε την έναρξη της εκδήλωσης μιλώντας για τα 50 χρόνια της Ομοσπονδία και τις δραστηριότητες της, και η Κλεονίκη Δεμίρη  με μια παρέα ταλαντούχων μουσικών χάρισαν στο κοινό ένα εκπληκτικό πρόγραμμα – διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Σουηδική χορωδία Nicolai kammarkör υπό τη διεύθυνση της Elisabet Brander τραγουδώντας υπέροχα Μίκη Θεοδωράκη στα ελληνικά και στα σουηδικά. Σύντομα η Κλεονίκη Δεμίρη με την παρέα της θα βρεθούν και πάλι στη Σουηδική πρωτεύουσα για μια επόμενη παράσταση και όλοι ευχήθηκαν καλή αντάμωση.   

Έπαιξαν οι μουσικοί:Αχιλλέας Γουάστωρ, Λευτέρης Γρίβας και Δημήτρης Κουφογιώργος

Δείτε εδώ στιγμές από την συναυλία: https://www.facebook.com/alexandra.zioga/videos/778175376777774/?__cft__[0]=AZV-kORxXOzP6YmEdAVhDZfuvB9-8gUldglLJqotN_vaJ6qYhC9kobGShP4wYtgv9n6ABhN_hyPP4uQL9MQQmTwowKrKhm3Rd_FB25yYADp8PJytBQ64We8J6TojXuXHZkI&__tn__=-UK-R