Εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψ. βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Φάνη Παπά

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Φάνη Παπά, στην πλατεία Βαρδαρίου.

Σε μια συγκινητική τελετή, ο κ. Παπάς υποδέχτηκε ψηφοφόρους, στελέχη και φίλους του, που κατέκλυσαν το δρόμο μπροστά από το πολιτικό του γραφείο, μαζί με την οικογένειά του και τους στενούς συνεργάτες του.

Στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Παπά για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές έδωσαν το παρών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο νέος Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Χρήστος Κοσκινάς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες, Κώστας Γιουτίκας, Κώστας Πάλλας, Αλέξανδρος Θάνος, Γερακίνα Μπισμπινά, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιώργος Τσιότρας, ο πρώην Πρύτανης του ίδιου Πανεπιστημίου, Γιάννης Χατζηδημητρίου, ο πρώην Δήμαρχος Πυλαίας, Βασίλης Καρτάλης, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Κιλτίδης, πολλοί εκλεγμένοι και μη υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η υποψήφια Δήμαρχος Λαγκαδά, Χρύσα Σάμου, αλλά και πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών της Θεσσαλονίκης.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Παπάς επισήμανε ότι «οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αυτή τη φορά θετικά. Υπερψήφισαν δεν καταψήφισαν. Επέλεξαν να γυρίσουν σελίδα και να επενδύσουν στο κυβερνητικό, αναπτυξιακό σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, όχι απλά για έξοδο από την κρίση, αλλά για σταθερή ανάπτυξη, με υγιείς και βιώσιμους όρους».

Στις πρόσφατες εκλογές και στις βουλευτικές που έρχονται οι πολίτες έχουν ένα σημαντικό κίνητρο για να πάρουν τη σωστή απόφαση, είπε ο κ. Παπάς, επισημαίνοντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης του τόπου, με συγκεκριμένους στόχους, με προοπτική όχι θεωρητικά, αλλά πρακτικά, χωρίς ανέξοδες και ανέφικτες παροχές, που έχει καταθέσει στους πολίτες η ΝΔ. «Οι πολίτες έχουν πραγματικούς λόγους για να επιλέξουν ως επόμενη κυβέρνησή τους τη ΝΔ. Και κυρίως έχουν αληθινές θέσεις κι όχι ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς κανένα αντίκρισμα. Η πολιτική επικράτηση της ΝΔ στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι αυταπόδεικτη».

Ο κ. Παπάς περιέγραψε και το όραμά του για τη Β’ Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, στα οποία πρέπει να στραφεί η προσοχή της κεντρικής διοίκησης, ώστε να ενισχυθούν οι μεγάλες προσπάθειες που κάνουν η Περιφέρεια και οι Δήμοι.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Παπάς και στους νέους ψηφοφόρους, στους 17ρηδες, λέγοντας: «Οι ίδιοι οι νέοι έδωσαν την απάντησή τους σ’ αυτές τις εκλογές. Και είναι αποστομωτική. Διότι το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ και τα καθρεφτάκια του, δεν λένε τίποτα στις νέες γενιές, οι οποίες δεν θέλουν να βλέπουν το μέλλον τους μακριά από την πατρίδα τους και τις οικογένειές τους, οι οποίες αγαπάνε τον τόπο τους και θέλουν εδώ και μόνον εδώ να στήσουν τις ζωές τους, να ζήσουν το μέλλον τους, να προκόψουν. Κι αυτό το θέλω το υπηρετεί, το σχεδιάζει και θα το υλοποιήσει μόνο η Νέα Δημοκρατία. Οι νέοι που μπήκαν για πρώτη φορά στη δύσκολη αγορά εργασίας, οι ψηφοφόροι 25 έως 34 ετών, έδωσαν την πρωτιά στη ΝΔ».

Στην τελετή των εγκαινίων το λόγο πήρε ο κ. Τζιτζικώστας επισημαίνοντας την αξία του Φάνη Παπά, η οποία, όπως είπε, αποδεικνύεται από το έργο του όλα αυτά τα χρόνια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον πιο περίτρανο τρόπο. Ο Περιφερειάρχης κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Παπά, ώστε η Β’ Θεσσαλονίκης και η Μακεδονία να έχει ισχυρή φωνή στην επόμενη Βουλή. «Ο Φάνης Παπάς αξίζει και πρέπει να είναι ένας από τους 300 βουλευτές της επόμενης Βουλής», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η κ. Πατουλίδου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον κ. Παπά και στην εξαιρετική συνεργασία που είχαν επί πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνοντας ότι «τέτοιους πολιτικούς έχει ανάγκη ο τόπος, τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η κοινωνία μας για να πάει η Θεσσαλονίκη μπροστά».

Ο κ. Κυρίζογλου τόνισε ότι «ο Φάνης δίνει τη μάχη μόνο για να την κερδίσει κι αυτός είναι ο μόνος στόχος σ’ αυτές τις εκλογές. Ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που τον πονάνε και που θα δουλέψουν γι’ αυτόν. Και είμαστε όλοι σίγουροι πως ο Φάνης Παπάς και αγαπάει τον τόπο του και θα εργαστεί με όλο του το είναι για ένα καλύτερο μέλλον».

Βίντεο από την εκδήλωση:

https://www.youtube.com/watch?v=Nxt8paB28sY&feature=youtu.be