Διαγωνισμός!

Το polismagazino.gr  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν μια πρόσκληση για την παράσταση του Γιάννη Σερβετά 《Ο δαγκωμένος κουραμπιές του Άι Βασίλη!》 Οι προσκλήσεις θα δωθούν για τις παραστάσεις στις 29 Δεκεμβρίου 2018  και στις 5 Ιανουαρίου 2019. Μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση κάνοντας like και κοινοποίηση αυτή την ανάρτηση. Οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 26 Δεκεμβρίου  σε αυτό το post.
“Τι σχέση έχει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων με τα Χριστούγεννα;  Γιατί τα ξωτικά και οι τάρανδοι είναι ανήσυχοι ενώ οι καλικάντζαροι πανηγυρίζουν; Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται και φαίνεται απρόθυμος να ξυπνήσει! Συμφορά! Ποιος θα διαβάσει τα γράμματα, ποιος θα ετοιμάσει τα δώρα και ποιος θα τα παραδώσει στα παιδιά όλου του κόσμου που περιμένουν με αγωνία; Θα καταφέρουν ο Τούλης και οι φίλοι του να σώσουν τα Χριστούγεννα κόντρα στις δόλιες επιδιώξεις των βρωμερών καλικάντζαρων;”
Όλες οι απαντήσεις από 9 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Σοφούλη στις 17.00.
Ο δαγκωμένος κουραμπιές του Άι Βασίλη,του Γιάννη Σερβετά

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Γιάννης Σερβετάς
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα

Video projection: Παναγιώτης Κουντουράς
Πρωτότυπη Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Κοστούμια: Moda System

Σκηνικά – ειδικές κατασκευές: Ελίζα Μοσχοπούλου
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Β. Σκηνοθέτη: Παναγιώτης Κετικίδης
Γραφιστική επιμέλεια: ΕπόμενοΣταθμός
Δημόσιες Σχέσεις: Κατερίνα Νικολάου
Παίζουν (αλφαβητικά): Αντώνης Γκουτζαμάνης, Αναστασία Ευσταθοπούλου, Ματθαίος Παπαδόπουλος, Θανάσης Τζιατζιάφης (διπλή διανομή), Χρυσούλα Φλαμπούτογλου, Κωνσταντίνα Χουλιάρα

Στο πιάνο ζωντανά ο Γιώργος Τζιαφέττας

Υ.Γ: Όσο για το προαιώνιο ερώτημα – δίλημμα «κουραμπιέ ή μελομακάρονα» η απάντηση είναι «βάλε από δυο κιλά».
Γ. Σερβετάς