Δέσποινα Μοίρου: Κυκλοφόρησε παγκοσμίως ένα κωμικό «Stars-Calendar 2021» στη μνήμη του Robin Williams

Oι μετοχές της στο Hollywood, έχουν ανέβει για τα καλά, ειδικά μετά και  τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, στην ταινία του διάσημου Ridley Scott, με τίτλο «Life In A Day», που την επέλεξε μεταξύ 500.000 ηθοποιών,  και είναι υποψήφια για Oscar!

Με τις προτάσεις για την ίδια, να πέφτουν «βροχή», η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός, έγινε και ημερολόγιο, ένα μοναδικό «Stars Celebrities Calendar», που θα ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη.

Έχοντας κατακτήσει την Αμερική, με το stand up comedy ταλέντο της, και έχοντας πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα και διασημότερα κλαμπ, με θεατές της και θαυμαστές της, stars του Hollywood, κερδίζοντας μάλιστα και θεατρικό βραβείο, αντίστοιχο με αυτό των Oscars,  ως «Η Καλύτερη Stand Up Comedy Ηθοποιός», δέχτηκε μία σπουδαία πρόταση-έκπληξη, από τον γνωστό εκδοτικό οίκο, Comic Media Publications, να υλοποιήσουν, ένα ημερολόγιο πολυτελείας για το 2021, που θα αποτελέσει παγκοσμίως το εγχειρίδιο του γέλιου, μέσα από το ταλέντο στην κωμωδία, της Δέσποινας Μοίρου.

Όπερ και συνέβη. Έτσι η Δέσποινα Μοίρου, μεταμορφώνεται σε 12 stars, έναν για κάθε μήνα, διάσημες προσωπικότητες, που πρωταγωνιστούν, στα stand up comedy show της, όπως οι, Ozzy Osbourne, Sofia vergara, Arriana Huffington, Judge Judy, Lady Gaga, Kim Kardashian, Eminem, Penelope Cruz, Elton John, Frredie Mercury, David Bowie, Jonny Depp/Jack sparrow, Lindsay Lohan!  

Επίσης, για τις ανάγκες του οπισθόφυλλου, εμφανίζεται με τρία πρόσωπα, ταυτόχρονα, όπως, Ιvana Trump Melaniα Trump και Nancy Pelosi! Κάθε μήνας, και κάθε λαμπερή μεταμόρφωση, συνοδεύεται με μία κωμική ατάκα, που έγραψε για τον κάθε χαρακτήρα, η Ελληνίδα διάσημη ηθοποιός.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Δέσποινα Μοίρου, αυτό το κωμικό ημερολόγιο, δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, και διάθεση, να προσφέρει γέλιο στον κόσμο, στις δύσκολες και στενάχωρες καταστάσεις, που βιώνουμε λόγω Covid 19, και είναι αφιερωμένο στη μνήμη, του αγαπημένου της ηθοποιού, Robin Williams.

To συλλεκτικό βιβλίο-ημερολόγιο πολυτελείας (Collectors Limited Edition 2021), με την υπογραφή και τη λάμψη της Δέσποινας Μοίρου, έχει μεταφραστεί ήδη σε πολλές γλώσσες, και έχει εκδοθεί σε πολλές χώρες.