Γνωρίστε το άθλημα του Lacrosse (λακρός)

Ελληνική Ομοσπονδία Λακρός &

ACT – American College of Thessaloniki

Sportexpo – 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού
10 – 13 Απριλίου 2019

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 10

Την παρουσία της στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού «Sportexpo 2019» ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Lacrosse (Greece Lacrosse Association) σε συνεργασία με το ACT – American College of Thessaloniki.

Οι επισκέπτες της Sportexpo θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο Περίπτερο 10, μέχρι τις 13 Απριλίου 2019, ένα από τα πιο δημοφιλή, συναρπαστικά και δυναμικά αθλήματα στις ΗΠΑ, το οποίο έπαιζαν οι Ινδιάνοι για να λύσουν τις διαφορές τους: το λακρός. Στο Περίπτερο 10 θα προβάλλονται βίντεο από διοργανώσεις και θα δίνονται όλες οι πληροφορίες για το άθλημα, που αν και εξαιρετικά διαδεδομένο και αγαπητό σε όλον τον κόσμο, στην Ελλάδα κάνει τα πρώτα του βήματα.
To Κολλέγιο Ανατόλια με το τριτοβάθμιο τμήμα του για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές – το ACT – έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στη διάδοσή και ανάπτυξη του λακρός στην Ελλάδα, με τη διοργάνωση σχολικών αγώνων και ανοιχτών επιμορφωτικών σεμιναρίων. Το καλοκαίρι του 2018 το Κολλέγιο Ανατόλια φιλοξένησε στις αθλητικές του εγκαταστάσεις την προετοιμασία της νεοσύστατης Εθνικής Ομάδας Λακρός ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ισραήλ.
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 10 – 13 Απριλίου 2019
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 10:00-20:00).