Γιώργος Πλατής «Της ζωής το ταξίδι»

Μουσική: Γιώργος Πλατής

Στίχοι: Δημήτρης Λέντζος, Δημήτρης Τσακαλίας, Ράνια Θεοδωράτου, Γιώργος Πλατής

Ερμηνεύουν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παντελής Θαλασσινός, Πολυξένη Καράκογλου, Θοδωρής Κοτονιάς, Ανατολή Μαργιόλα, Σεμέλη Παπαβασιλείου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού

Ο Γιώργος Πλατής παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Της ζωής το ταξίδι». Ο συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Πλατής δημιουργεί ένα σημαντικό album, προσεκτικά σχεδιασμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια, με εξαιρετικά «υλικά» και κορυφαίες συνεργασίες.

Οι ερμηνευτές που τον πλαισιώνουν, πολλοί και καταξιωμένοι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παντελής ΘαλασσινόςΠολυξένη ΚαράκογλουΘοδωρής ΚοτονιάςΑνατολή ΜαργιόλαΣεμέλη ΠαπαβασιλείουΖωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού.

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Πλατής ενώ τους στίχους εκτός από τον ίδιο οι Δημήτρης Λέντζος, Δημήτρης Τσακαλίας και Ράνια Θεοδωράτου.

Ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος με την αξιοζήλευτη πορεία του γράφει τους στίχους σε πέντε από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου και με τον διαυγή, απέριττο λόγο του συμβάλλει καθοριστικά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Οι ερμηνευτές και οι εξαίρετοι μουσικοί που επέλεξε με προσοχή ο Γιώργος Πλατής και τον τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον δίσκο του, προσφέρουν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους εχέγγυα ποιότητας.

Ο Γιώργος Πλατής έχει το χάρισμα να γράφει όμορφα, γήινα τραγούδια που υμνούν τη ζωή και αφηγούνται προσωπικές ιστορίες με τρόπο, άμεσο και οικείο ώστε να αφορούν τους θιασώτες του «αληθινού» τραγουδιού, χωρίς ανάγκη από επεξηγήσεις και παραπομπές.

Ο ίδιος στο λιτό σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία δίνει το στίγμα της τέχνης του:

«Να αφήσεις πίσω σου ένα παιδί, ένα κήπο, ένα τραγούδι…»

Τα τραγούδια μου, η ψυχή μου!

Ας μείνουν πίσω αυτά! Γ.Π.

Ακούστε ολόκληρο το album στο YouTube ΕΔΩ

Ο δίσκος «Της ζωής το ταξίδι» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε τα τραγούδια του δίσκου στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Spotify: http://bit.ly/3Gokq0B

Apple Music: http://bit.ly/3UgbK2b

Amazon Music: http://bit.ly/3zzshF1

Deezer: https://bit.ly/3nVkdLS

Αποκτήστε το CD: https://bit.ly/TisZoisToTaksidiCd