«ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΙ» ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στο μεγεθυντικό φακό των καλύτερων ταξιδιωτικών πρακτόρων του κόσμου βρέθηκαν η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική.
Μια μεγάλη ομάδα εξ αυτών, προερχόμενοι από τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής-συνεργάτες του Διεθνούς Ταξιδιωτικού Δικτύου Πολυτελούς Τουρισμού ( Virtuοso) επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική με σκοπό να συνδέσουν στο portfolio τους ένα ξεχωριστό τουριστικό προορισμό που προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε τα fam trips στην πόλη και στη Βεργίνα για τις 7μελείς ομάδες Αμερικανών και Καναδών.
Οι «βιρτουόζοι» έφτασαν καλεσμένοι του γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος Sani Resort, μοναδικού μέλους στη Βόρεια Ελλάδα του πιο αναγνωρίσιμου ταξιδιωτικού δικτύου στον κόσμο, με την υποστήριξη των αεροπορικών εταιριών Emirates Airlines , Αegean Airlines και Turkish Airlines.
Οι «βιρτουόζοι» του τουρισμού χρησιμοποιούν το παγκόσμιο δίκτυο των διασυνδέσεών τους για να σχεδιάσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες τους είτε πρόκειται για ένα μόνο Σαββατοκύριακο είτε για διακοπές των ονείρων τους.
Στο Δίκτυο Virtuoso συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 17.500 σύμβουλοι ταξιδιών παγκοσμίως, οι οποίοι συνεργάζονται με 1.700 «προτιμώμενους συνεργάτες» όπως κορυφαία ξενοδοχεία , ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, εταιρίες κρουαζιέρας κα.