Βενετία Κυρίου: “Αποχαιρετώ μια δυναμική χρονιά με λίγα λόγια για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα”

Η Βενετία Κυρίου είναι μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα, CEO της εταιρείας Happy People και μας μιλά στο WomanToc για τις δεξιότητες των γυναικών στον επαγγελματικό στίβο κλείνοντας μια απαιτητική χρονιά.

Με πρόσφατες συνεργασίες της εταιρείας με τον όμιλο Henkel που συμπεριλαμβάνει Brands όπως η Schwarzkopf, καθώς και με εταιρίες όπως η  L’oreal με το κανάλι Mega και με συμμετοχή με την εταιρεία παραγωγής Boo Productions στην καμπάνια «Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου» που υλοποιήθηκε για λογαριασμό του ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής η οποία συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Public Interest Environment της shortlist των Epica Awards 2022 κερδίζοντας Gold Award αλλά και τη διεύθυνση της εταιρείας Happy People, που προάγει το diversity, η Βενετία Κυρίου είναι μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα CEO της εταιρείας Happy People.

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι γυναίκες, είναι συνήθως εξαιρετικές στο να διαχειρίζονται πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα, λύνουν δημιουργικά τα προβλήματα και τους αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλουν να ολοκληρώνονται οι εργασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μένουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ευχαριστημένοι και αυτό τους δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο στο εργασιακό τους περιβάλλον. Είναι ευκολότερο το να προσεγγίσεις μια γυναίκα με ένα προσωπικό αίτημα ή μια ευαίσθητη ερώτηση. Νοιάζονται για την ομάδα τους και την όμορφη καθημερινότητα, η οποία περιλαμβάνει τις επιδόσεις τους στη δουλειά και την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής ενώ είναι πιο ανοιχτές στην επικοινωνία τους.

Και επειδή στην σημερινή εποχή οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές γιατί η γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, σε αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης. Στην προσπάθειά της αυτή, χειρίζεται έξυπνα και λογικά τις προτεραιότητες της, ώστε κανένας από τους ρόλους αυτούς να μη μένει πίσω ενώ η ίδια καλείται να διατηρεί την ισορροπία σε κάθε επίπεδο της ζωής της διατηρώντας πάντα τη δημιουργικότητά της!

“Εύχομαι σε όλους μια καλή δημιουργική χρονιά με υγεία και αγάπη, καλή δύναμη σε όλους!”