Απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα σε δήλωση της κ. Κατερίνας Νοτοπούλου σχετικά με τη δωρεά περιπολικού στην ΕΛ.ΑΣ

«Η ενασχόλησή μου με τα ζητήματα της πόλης είναι υπερδεκαετής. Δεν προσγειώθηκα στη Θεσσαλονίκη κατά την προεκλογική περίοδο, δεν με κάλεσε κανένα κόμμα να το κάνω. Συνομιλώ καθημερινά με φορείς, καταγράφω τα προβλήματα και στρέφομαι προς τη λύση. Έτσι αντιλαμβάνομαι την πολιτική.
Μέλημά μου η επίλυση των προβλημάτων και όχι οι δημόσιες σχέσεις με κρατικό χρήμα. Φίλοι και γνωστοί, πλούσιοι ή μη, αγαπούν την πόλη στην πράξη και ενδιαφέρονται για αυτήν. Ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη και κυκλοφορώ καθημερινά σε αυτήν. Δεν την βλέπω ούτε την είδα ποτέ από το μπαλκόνι του Διοικητηρίου, που άλλωστε δεν απέχει και χιλιόμετρα από το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σε απάντηση των δηλώσεων της κ. Νοτοπούλου.
Συμπλήρωσε πως «το ζήτημα της ασφάλειας είναι πρωτεύον. Ας κατατεθούν προτάσεις ουσιαστικές και ας αφήσουμε τα εύκολα λόγια». Κλείνοντας ανέφερε ότι «όσο για το ότι δεν δυσκολεύεται να αποκαλέσει τους γείτονες “Βόρεια Μακεδονία”, αποκαλύπτει για μία ακόμη φορά την έλλειψη σεβασμού προς την πόλη και τους πολίτες των οποίων θέλει να ηγηθεί».