Ανανεώστε τη διάθεσή σας στο χώρο ομορφιάς των επωνύμων

Στο χώρο ομορφιάς της Chic Beauty, στο κέντρο της Γλυφάδας, μπορείτε να ανανεωθείτε κάνοντας ένα υπέροχο ombre ή να φωτίσετε το χρώμα σας με balayage ή babylights, που είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας. Φρεσκάρετε ή αλλάξτε το κούρεμά σας, αλλάξτε χρώμα μαλλιών, κάντε ένα απλό ή ιδιαίτερο χτένισμα και απολαύστε τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως μανικιούρ-πεντικιούρ, σχήμα φρυδιών και αποτρίχωση μεμονωμένα ή συνδυαστικά με τις υπηρεσίες κομμωτηρίου.

Η hair expert Ιωάννα Γκίνη του κομμωτηρίου Chic Beauty, δίνει συμβουλές για τη σωστή επιλογή κουρέματος που θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας.

Ανανεώστε τη διάθεσή σας φρεσκάροντας το χτένισμά σας ή αλλάζοντάς το πετυχαίνοντας ένα καινούριο στυλ! Χαρίστε όγκο ή εξαφανίστε το φριζάρισμα, κάντε ένα slicky ίσιωμα, ένα υπέροχο σινιόν, μια περίτεχνη πλεξούδα, έναν κότσο μπαλαρίνας ή και μια απλή χαμηλή αλογοουρά. Ότι και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Συνδυάστε το χτένισμα σας με manicure & pedicure και γλιτώστε πολύτιμο χρόνο!

Επιλέξτε τον κατάλληλο κομμωτή. Ακόμα κι αν είστε σίγουροι για το τι θέλετε, μπορεί ένας ακατάλληλος κομμωτής να καταστρέψει την ιδέα σας. Είναι πολύ βασικό να μας κουρεύουν άτομα που ξέρουν τα γούστα, τον χαρακτήρα και φυσικά, τη συμπεριφορά των μαλλιών μας, για να πετύχει κάθε αλλαγή.

Μην είστε απόλυτοι. Με δεδομένο ότι έχετε μια πλήρη εικόνα του τι ακριβώς θέλετε και ότι έχετε βρει έναν πραγματικά ικανό κομμωτή, θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι. Αφού ο άνθρωπος που θα σας δώσει το νέο σας λουκ έχει καλή φήμη, τότε ίσως θα πρέπει αν δώσετε βάση σε τυχόν άλλες προτάσεις ή διορθώσεις πάνω σε αυτό που αναζητάτε.

Chic Beauty, Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 33, Eμπορικό κέντρο Florida 1ος όροφος.