Αδάμ Τσαρούχης “My Valentine” 14 Φεβρουαρίου στο Half Note

Special guest Μιρέλα Πάχου

Ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται στο Half Note Jazz Club με ένα πρόγραμμα με θέμα την αγάπη.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου O Αδάμ Τσαρούχης έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που υμνέι τον έρωτα.

Παρουσιάζοντας τραγούδια από την δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από τον νέο του αγγλώφονο δίσκο με τίτλο »Other directions»

Ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως ”kissing a fool”του αγαπημένου George Michael αλλά και τη «τυχερό αστέρι» του Κ. Βήτα το «Feeling good», προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία» με τραγούδια όπως το «Όπως μπαίνει ο χειμώνας» σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη και το «Ρετρό» σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι ” Τόσο πολύ” που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά ” Γη της Ελιάς” σε μουσική Γιώργου Γκέκα και στίχους Χρυστόφορου Μπαλαμπανίδη. Καθώς και την διασκευή ” Just walk away” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Ευρωπαικές χώρες κατακτόντας το Ν#1  στην Αυστρία στο itunes Easy listening, N#26 στην Ισπανία Ν#66 στην Ρωσία. Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά.

Καλεσμένη : Mιρέλα Πάχου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πλήκτρα – Θανάσης Τερψιόπουλος

Σαξόφωνο – Φοίβος Μποζάς

Τύμπανα – Γιώργος Κωστελέτος

Μπάσο – Χάρης Πανταζής