Αγαπητά μου παιδιά

Αν και βρίσκομαι μακριά σας, καθώς δεν επιτρέπεται να σας επισκέπτομαι τηρώντας τις οδηγίες που πρέπει όλοι να ακολουθούμε πιστά για να προστατεύουμε όλους αυτούς που αγαπάμε, η σκέψη μου και η καρδιά μου βρίσκονται μαζί σας.
Αν και μικροί σε ηλικία, δίνετε έναν αγώνα δύσκολο και μεγάλο από τον οποίο στο τέλος είμαι σίγουρη πως θα βγείτε νικητές.

Είστε εσείς οι μικροί «μεγάλοι» μαχητές που δίνετε σε όλους τους μεγάλους θάρρος και δύναμη για να δώσει ο καθένας τη δική του μάχη απέναντι στις δύσκολες μα και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε.
Εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε να είστε ασφαλείς και στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που νυχθημερόν βρίσκονται στο πλευρό σας.
Κάτι όμως προς τους λατρεμένους σας γονείς, που ίσως να χρειαστεί κάποια στιγμή να μην μπορούν να βρίσκονται δίπλα σας, θέλω να τους διαβεβαιώσω να μην ανησυχούν γιατί βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια και το προσωπικό θα είναι συνεχώς στο πλευρό σας, για να μην νοιώσετε στιγμή μοναξιά.
Είναι πολλά αυτά που θέλω να σας πω, μα πιο πολύ θέλω να σας δω από κοντά και να σας κοιτάξω στα μάτια όπως κάναμε μέχρι τώρα.

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, σας στέλνω την αγάπη και μια ευχή όλα να τελειώσουν σύντομα και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί!