Έβρεξε γκολ στο 2ο Εθνικό Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου στο Πανόραμα

Συμμετείχαν 40 αθλητές από όλη την Ελλάδα

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ χόρτασαν τους ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν στο Πανόραμα οι αθλητές του 2ου εθνικού Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε συνεργασία με το “Panorama Subbuteo Club – 1978.

Στους δεκάδες αγώνες, που διεξήχθησαν από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, στα δέκα τραπέζια που στήθηκαν στην αίθουσα συμμετείχαν 40 αθλητές από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα αθλήτρια από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν δύο κατηγορίες και εννέα όμιλοι των τεσσάρων αθλητών εκ των οποίων προκρίθηκαν οι δύο πρώτοι στην Α’ κατηγορία και ο τρίτος στη Β’ κατηγορία, συνολικά 27 αθλητές. Ακολούθησαν αγώνες νοκ-άουτ και στη συνέχεια έγιναν τέσσερις ημιτελικοί και δυο τελικοί, ένας ανά κατηγορία. Στο ζευγάρι των αθλητών στον τελικό της Α’ κατηγορίας νικητής αναδείχθηκε με σκορ 2-1 ο Κώστας Σεσσες (Αθήνα) με φιναλίστ τον Ελληνοιταλό Αλμπέρτο Ντι Μάτζιο (Αθήνα), ενώ στον τελικό της Β’ κατηγορίας επικράτησε με σκορ 2-0 ο Θανάσης Καραμανής (Αθήνα) με φιναλίστ τον Γιώργο Νιαβή (Λάρισα).

Τον ενθουσιασμό του για τις εγκαταστάσεις του δημαρχείου που όπως είπε «ήταν και φέτος εφάμιλλες μεγάλης διοργάνωσης» εξέφρασε ο πρόεδρος του Panorama Subbuteo Club – 1978, Κωνστάντιος Γιαπουτζής ευχαριστώντας παράλληλα τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη για τη στήριξη, τη διοργάνωση και τη διάθεση του χώρου.

Χαρούμενος για τη μεγάλη συμμετοχή, τα θετικά σχόλια και την επιτυχία του τουρνουά δήλωσε.
Από τη μεριά του ο δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης έδωσε το παρών του στην εκδήλωση, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους αθλητές του τουρνουά και σημείωσε ότι ο δήμος θα εξακολουθεί να στηρίζει την προσπάθεια προκειμένου το Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου να γίνει κορυφαίος αθλητικός θεσμός στο Πανόραμα.