Άννα Ψυχογιού: «Μάγια θα κάνω»

(Digital single & video clip) Ένα τραγούδι για τα πάθη του έρωτα από μία αέρινη φωνή.

https://www.youtube.com/watch?v=WSnQSDpJbSM

Η Άννα Ψυχογιού διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της, καθώς παρουσιάζει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο τραγούδι με τίτλο «Μάγια θα κάνω» σε στίχους του Γιώργου Μπουκουβάλα και σε μουσική που υπογράφει ο Νίκος P.S.
Το «Μάγια θα κάνω» κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.
Την ιδιαίτερα εμπνευσμένη σκηνοθεσία του Video Clip που οπτικοποιεί το τραγούδι, επιμελήθηκε ο Νίκος Κασταμούλας και η Ναταλία Μαργωμένου.

Το τραγούδι «Μάγια θα κάνω» αναδεικνύει τις μεγάλες φωνητικές ικανότητες της Άννας Ψυχογιού καθώς και την ιδιαίτερη εκφραστική της δύναμη.

Η Άννα Ψυχογιού μας συστήθηκε πριν λίγα χρόνια με το τραγούδι «Έτσι μ’ αρέσει να ζω», παρακινώντας μας να δούμε τη ζωή διαφορετικά, δίνοντας μια αλλιώτικη διάσταση στα όνειρα.
Το είπε και το έκανε λοιπόν! Πιστή στο όνειρό της, ετοίμασε την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Ρέντα» και κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2018, κερδίζοντας το στοίχημα και τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια μουσική πανδαισία από βαλκανικές ρυθμολογίες, ροκ και ποπ επιρροές έως και πιο λαϊκά μονοπάτια, δίνοντας το στίγμα της.
Τον περασμένο χειμώνα ο Διονύσης Σαββόπουλος, την ξεχώρισε για το ταλέντο της και την κάλεσε να τραγουδήσει σε σειρά εμφανίσεων στο Άλσος, στις βραδιές των νέων ταλέντων. Συνεργάστηκε επίσης με τον Μανώλη Λιδάκη σειρά εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Επίσης έχει συνεργαστεί με την Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, σε live εμφανίσεις ενώ έχουν διασκευάσει μαζί και την «Τσιγγάνα» .
Η Άννα έχοντας ως εφόδιο τη σπουδαία φωνή της και την ζεστή ερμηνεία της, φέτος τον χειμώνα θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα πρόγραμμα από το χθες στο σήμερα, μέσα από την μοναδική ικανότητά της να κινείται με άνεση και αγάπη, τόσο σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα όσο και σε ηλεκτρικές μπαλάντες και τραγούδια της εποχής. Ένα ταξίδι επί σκηνής, με απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που όλοι έχουμε τραγουδήσει και συνεχίζουμε να τραγουδάμε. Μαζί της επί σκηνής εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί!
Το τραγούδι «Μάγια θα κάνω» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ogdoo Music Group

Άννα Ψυχογιού | Σταυρός του Νότου Club

Άννα Ψυχογιού
“Μάγια θα κάνω”

LIVE | Σταυρός του Νότου Club

Δευτέρα 16 Μαρτίου

Η Άννα Ψυχογιού ύστερα από την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Μάγια θα κάνω», σε μουσική Νίκου P.S. και στίχους Γιώργου Μπουκουβάλα μας δίνει ραντεβού τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στο ζεστό και πάντα φιλόξενο club του Σταυρού του Νότου, για να μας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά, σε μέρη ξεχασμένα.

Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδαίες συνεργασίες όπως με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Μανώλη Λιδάκη, τους Barcelona Gipsy Balkan Orchestra και όχι μόνο, η Άννα Ψυχογιού παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως «Η Ρέντα», «Η Αμερική» κ.α. για να συναντήσουν παλιά λαϊκά κομμάτια, ρεμπέτικα και μεγάλα τραγούδια της δεκαετίας του ’50.

Όλα τα τραγούδια παρουσιάζονται σε πρωτότυπες διασκευές μέσα από την προσωπική ματιά της Άννας και των συνεργατών της, δίνοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο νέα πνοή, σε κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς :

Γιάννης Δίσκος, Γιώργος Ντινάκος και Τάκης Βασιλείου
Σκηνοθεσία παράστασης: Γιάννης Βογιατζάκης

Info:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Σταυρός του Νότου Club

Θαρύπου35 – 37, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9226975 & 210 9239031