Χρόνος Μέλλοντας: Βιβλίο της Tracy Dennis-Tiwary, PhD από τις εκδόσεις Πεδίο

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Κάνε το άγχος τον καλύτερό σου φίλο (Δεν ήταν ποτέ εχθρός σου!)

Νο 1 στις νέες κυκλοφορίες με τη μεγαλύτερη ζήτηση και επιρροή στο Amazon!

Περιγραφή βιβλίου

Μεγαλώνουμε με την πεποίθηση ότι το άγχος είναι επικίνδυνο και επιβλαβές, σχεδόν καταστροφικό, μαθαίνοντας ότι ο μόνος τρόπος για τη διαχείρισή του είναι η εξάλειψη της συναισθηματικής και σωματικής αυτής κατάστασης με κάθε δυνατό και διαθέσιμο μέσο, ακριβώς όπως αντιμετωπίζεται κάθε άλλη ασθένεια. Ωστόσο, οι όποιες ριζικές θεραπείες, οι δεκάδες χιλιάδες βιβλίων αυτοβοήθειας και οι εκατοντάδες προτάσεις φαρμακευτικών παρασκευασμάτων δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να το καταπολεμήσουν.

Και ο λόγος είναι απλός. Η αντιμετώπιση του άγχους ως ασθένειας είναι ένας μύθος.

Παρουσιάζοντας γλαφυρά τις αρνητικές επιπτώσεις της λανθασμένης αντίληψης για το άγχος στη ζωή όσων το αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο, το Χρόνος Μέλλοντας μας αποκαλύπτει τι πραγματικά είναι το άγχος, και μας υποδεικνύει τον τρόπο που μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος και οδηγός μας για το μέλλον και για μια πιο δημιουργική, πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Είπαν για το βιβλίο

«Ένα βιβλίο που θα ανατρέψει την αντίληψη που είχαμε μέχρι σήμερα για το άγχος. Απολύτως επαναστατικό, μας προτρέπει να ανησυχούμε εποικοδομητικά αντί να ανησυχούμε λιγότερο». –Άνταμ Γκραντ, συγγραφέας του best seller Think Again

«Μια ισχυρή και βαθιά εμπεριστατωμένη νέα φωνή στη σημαντική συζήτηση για το άγχος, τις αιτίες και τα αποτελέσματά του.  Το Χρόνος Μέλλοντας προσφέρει γνώση, ενσυναίσθηση και διαύγεια σε αυτές τις εποχές που ο χρόνιος συναισθηματικός πόνος έχει γίνει κάτι φυσιολογικό. Η περιγραφή τού πώς το άγχος λειτουργεί υπέρ  μας είναι μια επαναστατική αλλαγή οπτικής». -Αλάνις Μορισέτ

Βιογραφικό

H δρ Tracy A. Dennis-Tiwary είναι καθηγήτρια Ψυχολογίας και Νευροεπιστήμης, διευθύντρια του Εργαστηρίου Συναισθηματικής Ρύθμισης και διευθυντικό στέλεχος του Κέντρου Τεχνολογίας της Υγείας στο Κολέγιο Χάντερ του Πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης. Είναι επίσης συνιδρύτρια της εταιρείας ψηφιακής θεραπευτικής Wise Therapeutics. Στο βιογραφικό της μετράει περισσότερες από εκατό επιστημονικές δημοσιεύσεις και πάνω από τριακόσιες παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια και σε εταιρικούς πελάτες. Έχει έντονη παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως στα: New York Times, The Washington Post, CBS, ABC, CNN, NPR και Bloomberg Television. Ζει με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά στη Νέα Υόρκη.

ISBN: : 978-960-635-573-8, Ημ. Έκδοσης: 2023, Σελ.: 304, Λ.Τ.: 16,50 €