Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 “Φωτομοντάζ”

Γωνία Λήψης

Με στόχους να προβάλουμε τη δουλειά νέων, αλλά και παλιότερων φωτογράφων, να πάρουμε έμπνευση για τη δική μας και να κάνουμε νέους φίλους, διοργανώνουμε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας ανοικτό στον κάθε φωτογράφο. Δωρεάν και χωρίς πολύπλοκους όρους συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα και έχει αυτοτέλεια (μπορεί κάποιος να συμμετέχει μόνο στο διαγωνισμό που επιθυμεί). Οι διακριθέντες φωτογράφοι εξασφαλίζουν προβολή μέσα από τις διάφορες σελίδες μας. Επίσης μια φορά το χρόνο εκθέτουμε τις φωτογραφίες που έχουν διακριθεί με δικά μας έξοδα, ενώ  υπάρχουν και δώρα που κληρώνονται ανάμεσα στους φωτογράφους αυτούς.

Η πρώτη μας έκθεση με τις 30 φωτογραφίες που διακρίθηκαν στους πρώτους 6 διαγωνισμούς είναι γεγονός: «Γωνία Λήψης 2022», στη Βραζιλιάνα, 6 – 27 Νοεμβρίου 2022. Πληροφορίες για την έκθεση αυτή εδώ!  Στα εγκαίνια κληρώθηκαν τα δώρα των χορηγών ανάμεσα στους διακριθέντες φωτογράφους που ήταν εκεί.

Νέος Διαγωνισμός

8o Θέμα: Φωτομοντάζ

Διάρκεια: ως 20 Φεβρουαρίου 2023

Συμμετοχή: Δωρεάν

Διοργάνωση: Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Έλενα Μάμουνα

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης

Αφίσα: Μαργαρίτα Τσορβά, Φωτ. Αφίσας: Ματένια Σακάρη

Τρόπος: Οι φωτογράφοι στέλνουν  τις φωτογραφίες τους με το wetransfer στο email [email protected] . Από 1 ως 3 σε πλήρη ανάλυση (όχι συμπίεση), χωρίς λογότυπο πάνω τους. Γράφουν στο μήνυμα όνομα, κινητό τηλέφωνο και αν συμφωνούν να ενημερώνονται κάθε μήνα για ότι οργανώνει η ομάδα (πέρα από το διαγωνισμό κι αν δεν είναι ήδη γραμμένοι στην ενημερωτική μας λίστα).

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα προβληθούν με το όνομα του φωτογράφου και θα συμπεριληφθούν στην επόμενη  ετήσια έκθεση που θα οργανώσει το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26.

Η κριτική των φωτογραφιών γίνεται από τριμελής επιτροπή με βασικό μέλος τον Ανδρέα Κατσικούδη. Η επιτροπή δεν γνωρίζει τα ονόματα των φωτογράφων.

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 είναι μια ομάδα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που έχει δημιουργηθεί από τον Ανδρέα Κατσικούδη. Έχει έδρα την Αθήνα και οι περισσότερες δράσεις της φιλοξενούνται στο Cinemarian.

Χορηγοί δώρων (ως τώρα για το νέο διαγωνισμό): SIGMA Greece – επίσημη αντιπροσωπεία σε Ελλάδα και Κύπρο, NEXUS PUBLICATIONS.

Χορηγoί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Φωτολόγιο, polismagazino.gr, thinkdrops.gr, Athens Art, BookSitting

Για περισσότερες εκδηλώσεις μας: diafragma26.gr