Τσαούσογλου Θάνος: “Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε μέλλον”

Ο κύριος Τσαούσογλου Αθανάσιος (Θάνος) γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, είναι 30 ετών και είναι από τους νεαρότερους, καινοτόμους και επιτυχημένους επιχειρηματίες της γενιάς  του καθώς δραστηριοποιείται τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Golden Way Group Hellas, μας αναλύει σε μια συνέντευξη, όλη την μέχρι στιγμής πορεία του.

Καλησπέρα κύριε Τσαούσογλου ευχαριστούμε που μας αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας. Καλησπέρα, εγώ σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ας αρχίσουμε λοιπόν. Πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με το επιχειρείν; Η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητά μου ξεκίνησε στα 21 μου έτη ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης.

https://my.goldenway.world/el/l/tmofm

Σελίδα Facebook
https://www.facebook.com/GoldenwayGroupHellas/

Προφίλ Facebook
https://www.facebook.com/thanasis.tsaousoglou

Τα επόμενα σας βήματα ποια ήταν; Συνεχίσατε στον κλάδο της εστίασης; Λόγω του ότι ήταν η εποχή της γέννησης της online επιχειρηματικότητας καθώς και των ευκαιριών που δημιουργούταν στην ψηφιακή οικονομία μετατοπίστηκα στην διαδικτυακή σκακιέρα των επιχειρήσεων, ιδρύοντας τις πρώτες εμπορικές δραστηριότητες μου με έμφαση στην ψηφιακή αγορά.

Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε την Golden Way Group Hellas; Σε έναν κόσμο που αλλάζει, στην δίνη των δυσκολιών και της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, του πληθωρισμού, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φυλής, χρώματος, θρησκείας και οικονομικής κατάστασης έχει δικαίωμα να έχει τις ίδιες και ίσες ευκαιρίες να δημιουργήσει και να πάρει στα χέρια του το δικό του μέλλον. Η Golden Way Group Hellas είναι δίπλα στον καθένα για να του προσφέρει αυτές τις ευκαιρίες.

Τι είναι ακριβώς η Golden Way Group Hellas και ποιες είναι οι ευκαιρίες που προσφέρει; Η Golden Way Group Hellas είναι μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείτε στην εξόρυξη, επεξεργασία και πώληση τελικών προϊόντων επενδυτικού χρυσού. Δεν είναι μια επενδυτική εταιρία που έχει ως απλό στόχο την διαχείριση κεφαλαίων του επενδυτή. Είναι μια εταιρία με αξιοπιστία και διαφάνεια καθώς και όλη την απαραίτητη ενημέρωση και υποστήριξη που οφείλει να παρέχει, στον εκάστοτε επενδυτή προκειμένου να αυξήσει τα κεφάλαιά του, να δημιουργήσει αποθεματικό για έκτακτες ανάγκες , να φροντίσει τις σπουδές των παιδιών του , να αποκτήσει ακόμα και την ροή μηνιαίου παθητικού εισοδήματος ή να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε Θέλω του .Στην Golden way Group Hellas δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε για τα πολλαπλά οφέλη που παρέχει ο επενδυτικός χρυσός, καθώς η χρήση του δεν είναι  μόνο για συσσώρευση του μετάλλου ή η επεξεργασία του ως κόσμημα.

Πως προέκυψε η επέκταση της εταιρίας στο εξωτερικό; Λόγω της ψηφιακής κυρίως δραστηριοποίησης της εταιρίας ήταν μοιραία η εξέλιξη και εξάπλωσή της σε χώρες του εξωτερικού. Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος που λειτουργούν υποκαταστήματά μας και στις πέντε ηπείρους αυτή την στιγμή.

Μας μιλήσατε για εξόρυξη, επεξεργασία και πώληση του χρυσού. Οι συνθήκες συμμετοχής είναι βατές προς όλους ή στοχεύετε σε συγκεκριμένους επενδυτές ; Όπως ανέφερα και προηγουμένως, η φιλοσοφία μας είναι να μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε. Ως εκ τούτου αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η πραγματική δυνατότητα συμμετοχής του καθενός ανεξαρτήτως την οικονομική επιφάνειά του. Εκεί που είμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί, ως επιχείρηση, είναι η εξατομικευμένη δημιουργία επενδυτικού σχεδιασμού και στρατηγικής  είτε διαπραγματευόμαστε  μικρά ή μεγαλύτερα κεφάλαια. Δεν ακολουθούμε τις επιταγές της Οικονομίας για το ποιος θεωρείται επενδυτής, καθώς ο ορισμός κατηγοριοποιεί τους επενδυτές σε μικρούς, μικρομεσαίους και μεγάλους. Υπενθυμίζω είμαστε εδώ για ίσες ευκαιρίες.

Το “ίσες ευκαιρίες σε όλους” θα μπορούσατε να πείτε πως είναι ένα από τα μότο που σας διακρίνουν; Θα μπορούσατε να το πείτε αλλά το μότο που διακρίνει την φιλοσοφία μου είναι “Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε μέλλον”

Αλλάζουμε ζωές δημιουργούμε μέλλον λοιπόν, φαίνεστε ένας ευχάριστος και ήρεμος άνθρωπος, αυτό το προφίλ διατηρείτε και με τους επενδυτές σας ; Θεωρώ πως όταν απευθύνομαι σε κάποιον επενδυτή, ότι παρέχω τον μέγιστο επαγγελματισμό.

Η Golden Way Group Hellas είναι η μοναδική σας επιχειρηματική δραστηριότητα; H Golden Way Group Hellas είναι μια από τις κύριες δραστηριότητές μου αλλά δεν είναι η μοναδική. Είμαι επενδυτής, ιδιοκτήτης και συνιδιοκτήτης επιχειρήσεων  και σε άλλους κλάδους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον; Το να δημιουργήσουμε μέσα από τις δραστηριότητές μας ένα καλύτερο Αύριο για  τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Πως μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή μαζί σας; Υπάρχει κάποιος φυσικός χώρος ή δραστηριοποιήστε μόνο ψηφιακά; Δραστηριοποιούμαι ψηφιακά από την ιστοσελίδα μου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και με φυσική παρουσία στο γραφείο που διατηρώ στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε και πάλι για τον χρόνο σας και την συζήτησή μας. Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ.