Διαγωνισμός ΕΕΛΣΠΗ

Αγαπητά μέλη της ΕΕΛΣΠΗ

Σαν σήμερα, έφυγε απο αυτή τη ζωή ο αγαπημένος μας Βαιος Φασουλας, ο αγωνιστής της ζωής και του λόγου, η ψυχή της ΕΕΛΣΠΗ. 

Δύσκολη μέρα για όλους μας. Ιδιαίτερος για την οικογενεια του, και για όσους τον εκτιμήσαμε και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε τον δρόμο που χάραξε με τόσο πάθος και επιμονή και υπομονή. 

Καθήκον μας είναι, να συνεχίσουμε με όλη μας την δύναμη και να τον έχουμε πάντα κοντά μας. Για αυτό και κάνουμε έναν διαγωνισμό που φέρνει το ονομα του, και καλούμε τα παιδιά όλου του κόσμου, να φερουν με τα ποιηματα τους, νέα ζωή και χρώματα σε αυτή την προσπάθεια. 

Αξίζει τον κόπο. Αξίζει το ενδιαφέρον σας και την συμμετοχή σας. 

Δεν πεθαίνει ποτέ αυτός που δεν ξεχνιεται, οπως δεν πεθαίνουν τα όνειρά μας όσο ζούμε. 

Για να σας είμαι ειλικρινής, περίμενα την αντίδραση όλων σας σε αυτό το κάλεσμα, και ακόμα το περιμένω. Δεν παραδίνομαι. 

Βγήκα να ζητήσω υποστήριξη, πνευματική εννοείτε, στην Γενική Γραμματεία Αποδημου Ελληνισμου, και στα ΜΜΕ, για να προβάλουμε την Εελσπη και τον καθέναν σας.

Ο διαγωνισμός φέρνει την αιγίδα τους, καθώς και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ. ωρα Ελλαδας, θα κάνουμε μια εκδήλωση διαδικτυακή για να ανακοινώσουμε τον διαγωνισμο, και να ονομάσουμε τον 14χρονο ποιητή Δημοσθένη Δεσποτίδη επίτιμο μέλος μας, θα μιλήσει και ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμου για τον διαγωνισμό μας. Θα μιλήσουμε για τον Βάιο, θα καλέσουμε κοινότητες και σχολεία απ’το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας. 

Σας περιμένουμε όλους, και  αν γνωρίζετε άτομα που μπορούν να ενδιαφέρονται σε αυτή την δραστηριότητα μην διστάσετε να τους καλέσετε. 

Ο συνδεσμος της εκδήλωσης είναι https://meet.google.com/iav-iwye-mnr